Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire engeditek el magatoka...

Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 napietus ***** válasza:
57%
ja, én sem :) szagolgassák csak egymásét :)
2011. júl. 18. 23:54
 22/68 anonim ***** válasza:
89%
He-he! Egy kérdés, amiben világnézeti vitába keverednek akik pukiznak egymás előtt és akik nem! Nadon jó, nadon jó! XDDDDD
2011. júl. 18. 23:59
 23/68 anonim ***** válasza:
62%
teljesen. nálunk nem létezik olyan, hogy tabu. semmilyen téren sem.
2011. júl. 19. 05:25
 24/68 anonim ***** válasza:
90%
wc-zni igen, tekintve, hogy együtt élünk. :) szellentés pedig olyan, hogy nem szívesen, igyekeznék akkor intézni, amikor nem mellettem van, de sokszor "becsúszik", szülés után valami ott megváltozott. Semmit nem szól rá, én még Őt nem hallottam, tehát Ő máskor intézi. Büfizni nem igazán szoktunk, én gyakorlatilag soha, mert nem megy. :)
2011. júl. 19. 10:09
 25/68 anonim ***** válasza:
66%
Felesleges az ilyesmiből ügyet csinálni,5 éve együtt vagyunk és nincsenek tabuk...
2011. júl. 19. 15:43
 26/68 anonim ***** válasza:
69%

Nincsenek tabuk.Teljesen elengedjük magunkat.Lassan 4 éve vagyunk együtt.komolyabb dolgokon keresztülmentünk nem hinném,hogy a szellentés vagy a böfögésnek tabunak kellene lennie.Természetes folyamat és nem fogom azt mondani neki ha szellenteni kell,hogy fusson ki vele a wc-re.

Most komolyan moderálja az ember magát máshol,de hogy még otthon a szerettével is full gátlásos legyen,de éljel meg egymás nemiszervét nyaldossák....ezt hívják álszentségnek.

2011. júl. 23. 13:04
 27/68 anonim ***** válasza:
33%

Hetente egy ilyen kérdés. Nem álszentség, ha valaki nem f.ingadozik a másik orra alá, a nemiszerveit meg nyaldossa. Nemiszerveket nyaldosni szép dolog, és hülyeség ezeket kevésbé szép és vonzó testi funkciókkal összemosni. Néha 1-1 böfögés előfordul, de az egymás előtt f.ingás számomra gusztustalan és elképzelhetetlen. Nagyon jól tudja a barátom, hogy nem éppen úgy reagálnék, hogy megkívánom, ezért tartózkodik az ilyesmitől.

Van átmenet a disznólkodás és a gátlásosság között. Mindent el lehet normálisan, diszkréten, kulturáltan intézni.

2011. júl. 23. 13:33
 28/68 napietus ***** válasza:
40%

13:33, igazad van. én egyébként álmomban nem gondoltam volna, hogy vannak emberek, akinek nem egyértelmű, hogy ezek a dolgok nem taroznak másra, főleg nem arra, aki fontos nekünk, amíg ide nem regisztráltam :)

szerintem az, hogy nem fingunk egymás orra alá ill. nem böfögünk a másik arcába természetes, mint a levegővétel, vagy mint az, hogy a kést jobb a villát pedig baloldalra teszem.

egyébként meg ez csak a jéghegy csúcsa, sok kérdésből kiderül, hogy egyesek azt hiszik, attól, hogy már házasok elengedhetik magukat a másik előtt, ápolatlanok, topisak otthon, stb. aztán meg csodálkoznak.

2011. júl. 23. 13:45
 29/68 anonim ***** válasza:
81%
Ahány ház, annyi szokás. Van, akit zavar ha az orra alá szellentenek, van, akit nem. Azért szerintem nem kell le-neandervölgyizni valakit azért, mert máshogy gondolkodik ilyen dolgokban. Különben is, 2 ember otthon zárt ajtók mögött azt csinál, amit akar, ez nem kéne, hogy zavarjon másokat szerintem...
2011. júl. 23. 13:47
 30/68 coffeez ***** válasza:
79%
Nálunk sincs tabu. Ezek természetes dolgok. Attól még nem kell topisan öltözködni, és nem azt jelenti, hogy nyilvános helyen is előadod. Megjegyzem vannak országok, ahol ezek teljesen elfogadott dolgok, sőt! De ez más tészta. Mivel nem is egészséges visszatartani, szerintem egy normális kapcsolatban ez nem lehet tabu. Mikor azt mondta a párom, hogy tök jó, hogy én nem vagyok olyan jajj fújj de izé vagy csaj, nem is értettem. Most már látom, miért mondta :) Mondjuk mi nagyon lazán vesszük egymás előtt, és jókat röhögünk. Mondjatok amit akartok, de higgyétek el, hogy így sokkal jobb. Megértem az ellentábort is, van akinek e nem fér bele és kész. Pedig sok cécótól megkímélnék magukat. Természetesen együtt élünk már évek óta, egy futó kapcsolatba nálam se férne bele.
2011. júl. 23. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!