Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.
Nincsenek tabuk.Teljesen elengedjük magunkat.Lassan 4 éve vagyunk együtt.komolyabb dolgokon keresztülmentünk nem hinném,hogy a szellentés vagy a böfögésnek tabunak kellene lennie.Természetes folyamat és nem fogom azt mondani neki ha szellenteni kell,hogy fusson ki vele a wc-re.
Most komolyan moderálja az ember magát máshol,de hogy még otthon a szerettével is full gátlásos legyen,de éljel meg egymás nemiszervét nyaldossák....ezt hívják álszentségnek.
Hetente egy ilyen kérdés. Nem álszentség, ha valaki nem f.ingadozik a másik orra alá, a nemiszerveit meg nyaldossa. Nemiszerveket nyaldosni szép dolog, és hülyeség ezeket kevésbé szép és vonzó testi funkciókkal összemosni. Néha 1-1 böfögés előfordul, de az egymás előtt f.ingás számomra gusztustalan és elképzelhetetlen. Nagyon jól tudja a barátom, hogy nem éppen úgy reagálnék, hogy megkívánom, ezért tartózkodik az ilyesmitől.
Van átmenet a disznólkodás és a gátlásosság között. Mindent el lehet normálisan, diszkréten, kulturáltan intézni.
13:33, igazad van. én egyébként álmomban nem gondoltam volna, hogy vannak emberek, akinek nem egyértelmű, hogy ezek a dolgok nem taroznak másra, főleg nem arra, aki fontos nekünk, amíg ide nem regisztráltam :)
szerintem az, hogy nem fingunk egymás orra alá ill. nem böfögünk a másik arcába természetes, mint a levegővétel, vagy mint az, hogy a kést jobb a villát pedig baloldalra teszem.
egyébként meg ez csak a jéghegy csúcsa, sok kérdésből kiderül, hogy egyesek azt hiszik, attól, hogy már házasok elengedhetik magukat a másik előtt, ápolatlanok, topisak otthon, stb. aztán meg csodálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!