Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire engeditek el magatoka...

Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
73%

"lakáselrendezés és szigetelés kérdése."

Ezen hangosan felnevettem. Aztán sokáig hangosan nevettem. Eddig nem tudtam, hogy mikor valaki építkezik, az is lehet szempont, hogy melyik szobába ne hallatsszon be, a fürdőszobából kihallatszó fosás..

2011. júl. 23. 17:24
 42/68 napietus ***** válasza:
33%
pedig de. nem tűnt fel, hogy a legtöbb házban a fürdőszoba/WC félreeső helyen van?
2011. júl. 23. 17:40
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem az első fingós téma.Kezdem úgy érezni, hogy valaki direkt szórakozik, hogy tudjon röhögni a sok okoson aki ebből ilyen vitát tud csinálni!!!(tisztelet a kivételnek)

Nem baj én köszönöm, mert jó olvasni, hogy mennyi unatkozó ember van..

2011. júl. 23. 17:46
 44/68 anonim ***** válasza:

ma 16:13

milyen hasgörcsös te? olvasd el amit írtam! épp az ellenkezője....

2011. júl. 23. 17:57
 45/68 anonim ***** válasza:
ja bocsi, volt másik 15:31es :)) akkor nem rám értetted!
2011. júl. 23. 17:59
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:14

Jaj, Etus, most elképzeltem, ha az én régi panel albérletembe kényszerültél volna. Te ott nem mertél volna vécére menni. XDDDDDDDDDD

A szomszédok mindent vagy háromszorosára felhangosítva hallottak, na ott aztán óvatosnak kellett lenni. :DDD

2011. júl. 23. 19:00
 47/68 anonim ***** válasza:
Szakadok a röhögéstől...:D Jó szórakozási lehetőségek vannak itt...:DXD
2011. júl. 23. 19:54
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem neveltetés kérdése.. az én csakádom ugyan másokkal szemben nagyon visszafogott és kultúrált, egymás között mégis mindent meg mernek tenni, pucéron járkálnak meg minden... velük ellenben én szemérmes vagyok, így senki, még a barátom előtt sem teszek ilyesmiket...tudom hogy természetes, de valahogy nem érzem magam tulságosan nőiesnek ha ezeket kinyilvánítom..
2011. júl. 23. 21:39
 49/68 anonim ***** válasza:
33%
Mi 6 év együttéléssel a hátunk mögött teljesen elengedjük magunkat, egymás előtt mindent megteszünk. Fejenként egyszer-kétszer még nagyvécéztünk is a másik jelenlétében. Nálunk nem lesz gond apás szülésnél, az tuti. :)
2011. júl. 23. 22:35
 50/68 anonim ***** válasza:
33%
Annyira nem értem az "eliteket", mit kell ebből problémát csinálni? Természetes dolgok, és mióta ember az ember, azóta jelen van (sőt, a dinoszauruszok is valószínűleg fingottak anno). Most ha rajtad van a hasgörcs és épp gépezel, a párod meg a hátad mgött olvas, félpercenként felállsz? Vagy ilyenkor nincs találkozó? Ezt annyira nem értem. Ez kb. olyan, mintha azt szégyellnéd előtte, hogy van s*gglyukad meg gyomrod.
2011. júl. 23. 23:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!