Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:25
31/68 anonim válasza:
ez tényleg kultúráltság és neveltetés kérdése
32/68 anonim válasza:
Nagyon vicces. Valaki itt azt írta, hogy a másik nemiszervét nyalogatni szép dolog. Igen? Mikor a mellkasodig lenyomja a farkát valaki a szádban, aztán nagyokat nyelhetsz a végén, miközben cibálja a hajad, vagy mikor négykézláb tolod a feneked, és sikítasz, ő meg csapkod, na ez szép dolog. De büfögni egyet a másik előtt, hallatlan, primitív, műveletlen, ocsmány, undorító, hányingerkeltő dolog, nem is értem, hogy képzelik egyesek. És Ti, akik ennyire illemtudóak vagytok, mégis hova mentek ha finganotok kell?! A hátsókertbe, vagy leszaladtok a pincébe, esetleg még a mosógépet is elindítjátok, hogy ne hallja senki? Kívánom, hogy sose legyen gyomorrontásotok, vagy más hasonló betegségetek, gondoljatok csak bele, amint rátok jönne a hasmenés, vagy a hányás, már alá is írhatnátok a válási papírokat.
33/68 anonim válasza:
ma 13:45
Aztán min csodálkoznak, Etus?
Hidd el, több évnyi igazán jó kapcsolat, boldog együttélés, egyetértés, szerelem után, mikor az ember már számtalan jó és rossz dolgon keresztülment, kitartva egymás mellett, nem fogja senki elhagyni a másikat azért, hogy néha véletlenül kiszalad egy-egy puki, vagy böfi, hízik valaki 3-4 kilót vagy esetleg nem kiskosztümben főzik a paprikás csirkét. :D
34/68 anonim válasza:
Lassan két év házasság és öt éves együtt járás után már nincs tabu egymás előtt. Ezek amúgy is teljesen természetes dolgok. Nem hiszem hogy szégyellnünk kéne az ilyesmit egymás előtt. Mi nem vagyunk úriak.
35/68 anonim válasza:
ki így van, ki úgy. én a párommal 4éve vagyok együtt és egyikünket se zavarják ezek a dolgok. Persze nem úgy vagyunk, hogy ha kell akkor most az orra alá mert megengedi, de ha kicsúszik hát istenem... Miattam ne fájjon a hasa :)
36/68 napietus válasza:
"És Ti, akik ennyire illemtudóak vagytok, mégis hova mentek ha finganotok kell?!" nálunk van fürdőszoba.
37/68 anonim válasza:
15:31-nek és a többi hasgörcsösnek: a fürdőszobából is kihallatszik ám... Sőt, még jobban, mert a wccsésze felhangosítja az effekteket... ;)))
Juujjj, most szemét voltam? :)))
38/68 napietus válasza:
lakáselrendezés és szigetelés kérdése.
39/68 anonim válasza:
Hááát, biztos vannak itt szégyellős panellakók... :DDD
40/68 anonim válasza:
Párkapcsolatban is járok wc-re, hiszen nem tudom elizzadni... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!