Gond lehet a kapcsolatunkban, hogy "általános" dolgokban teljesen más az ízlésünk?
Hát ha nagyobb dolgokban egyet értetek ,akkor semmi gond... ugyebár az ellentétek vonzzák egymást...
A gyerekkel kapcsolatosan... Én a helyedben olyan embernek szülnék gyereket akivel le szeretném élni az életem... tapasztaltam ,h elváltak a szüleim és szörnyű volt... ugy h a helyedben nem tenném ki a gyereket ilyennek...
Ha eddig ez nem volt gond, talán ezután sem lesz. Mi a vőlegényemmel voltunk ilyenek. Ő a Jedis filmeket akarta nézni én az autós, gyorsulósakat. Ő a nyaralójukba akart állandóan elcipelni nyaralni én máshova is szerettem volna menni, szóval teljesen amit leírtál és nem is mentem hozzá...hála'...
A férjemmel ugyan azokat szeretjük filmben, kajában, autóban...stb és nincs is közöttünk veszekedés max. fél évben 1x akkor is más baromsága miatt és inkább vitatkozásnak nevezném. (7 év 2 gyerek)
Ezt nem kell felfogni, hogy gond. Kompromisszumokat kell kötni, szerintem meg az az unalmas, amikor mindig ugyanazt a dolgokat csinálják, mert mindketten ugyanazt szeretik. És nem , ez nem baj.
Nálunk is ez van, én jobban szeretem a romantikus filmeket ő pedig a focit. Én rühellem, de ha kell igenis megnézem vele, vagy elmegyünk meccsre. Ha olyan van, ő is megnézi velem a filmet moziban, dvd-n vagy valami hasonló. Ha meg nem,akkor néha a külön program sem baj.
Sőt, azért amit mindketten szeretünk thriller stb.
Pl én utálom a halat és ő igen. Na ennyi. Ilyenek vannak, nem lehet mindenben egyet érteni a másikkal. gondold el, ha ugyanaz mindenben a másik véleménye, egy idő után nincs mit mondani a másiknak, mert mindig mindenben úgyis egyetértesz és ezt tudod is. Nem? Ha a nagy dolgokban egyet értetek, akkor az már fél siker.
szerintem nem gond,ha nem értetek egyet mindenben,kompromisszumot kell kötni és kész. Pl egyik évben oda mentek nyaralni,ahova ő akar,másik évben meg te választasz meg hasonlók. Máshogy öltöztök,az nem baj egyáltalán. Filmekben is meg lehet egyezni -egyszer te jársz az ő kedvében,máskor ő a tiédben. Vagy csináltok külön programot. Ő elmegy a kedvenc koncertjére a haverokkal,te meg majd a te kedvencedre a barátnőiddel stb.
Persze ehhez két ember kell. Mindkettőtöknek engednie kell és meg lehet egyezni.
köszönöm a válaszokat.
a gyerek becsúszott, és inkább nevelem akár egyedül is, minthogy elvetettem volna. Mert szerintem szépen is el lehet válni, ez csak intelligencia kérdése, lehet úgy csinálni, hogy a gyereknek ne fájjon.
Egyébként jól megvagyunk, szeretjük egymást, csak a napokban elgondolkoztam, hogy éppen bútort kéne vennünk és mennyire más az ízlésünk, mindenben.Veszekedni nem szoktunk rajta, mert igyekszünk megegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!