Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt. minden jó a kapcsolatunkban csak egy gond van. Hogy mondjam el neki?
..hogy cigizik, amit én nagyon nem szeretek.. mert egyrészt büdös és ha oda jön hozzám és amikor megcsókol én érzem a cigiszagot és egyszerüen undoritó.. senki mellett nem tűröm el a cigit..hogy mndjam meg neki h haggya abba mert stb?? (amugy én lányvok..ö fiu jah és 15 évesek vunk) még egyvalami-> én régen kiprobáltam és amikor ottvolt akkor elszivtam egyet bnőimmel..de akkor látta szal ő nemtudja h én nemszeretem és most nemtudom hogy mondjam meg neki mert én már nem és igy hülyén jönne ki..
köszönöm a válaszokat..üdv:A
Szia
Kérd meg, hogy a te kedvedért szokjon le a cigiról.
Mi tudod, hogy oldottuk meg dohányzó exemmel? Elmondtam neki, hogy zavar a szájíze, ezért mindig hordott magánál rágót, vagy patikában kapható, mini kiszerelésű mentolos leheletfrissítő sprayt, melyet alkalmazott, miztán elszívott egy cigit.
Szerintem így is elmondhatod, h zavar, és hogy akkor csak kipróbáltad.
Amúgy meg 15 évesen, ha nem régóta dohányzik, még röhögve leszokhat - jó ötlet, hogy próbáld erre rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!