Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mi lehet a gond a kapcsolatunkban. Adnátok tanácsokat? (L/17) (BŐVEBBEN LENT! )
Ha kicsit részletesebben leírod a problémákat próbálok segíteni.
KENNY
Úgy érzem, hogy újítaunk kéne, és hogy ő már nem ragaszkodik annyira hozzám, de tudom, hogy szeret.És van 1 csaj akivel elég jó kapcsolatban vannak, a csaj tegnap felhívta hogy kimegy-e a strandra a bnőjéhez meg hozzá, de mondta barátom, hogy nem mert más programja van(velem), de tudom, hogy tetszik a barátomnak a csaj, mert azt mondta, hogy egyszer kettesben ültek a padon, és átfutott az agyán, hogy megcsókolja, de aztán nem csókolta meg mert eszébe jutottam én(ezt ő mondta el nekem).Nekem ez a csaj a kezdetektől fogva gyanús, és egyre jobban, pedig higyjétek el hogy nem vagyok féltékenytípus, de ettől a csajtól a falra mászok.
Az is gond, hogy keveset szexelünk, meg a kérdésben is írtam, hogy hiányzik az a rész ami a kapcsoalt elején van...de az nagyon, akkor oylan jó volt az első randira hozott nekem 1 szál vörös rózsát, meg éreztem, hogy annyira fontos voltam neki, annyira küzdött azért hogy megkapjon...és most meg, modnom neki, hogy öleljen meg..aztán nagy nehezen megölel...
lehet hogy tetszik neki más is, de attól még szerethet téged, lehet hogy csak egy kis idő kell neki
ha szeret akkor nem fog elhagyni
de egy kis idő külön lehet hogy tényleg jót tenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!