Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom átver kis dolgokban,...

A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?

Figyelt kérdés

pl.

- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.

ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....

- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.

- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.

- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!

most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???

2011. szept. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

A tudtod nélkül vette meg, mert meg akart lepni! Te sosem vettél még neki meglepit?

Ott hagyott az áruházban?-felnőtt ember vagy,nézelődj te is, ami téged érdekel, vagy hívd fel, hogy hova lett?

Nem értelek mi a gondod?

2011. szept. 4. 12:37
 12/53 A kérdező kommentje:
az, hogy legalább úgy vette volna meg tudtom nélkül, hogy ott sem vagyok. ez zavar, hogy ott voltam mellette.
2011. szept. 4. 12:40
 13/53 A kérdező kommentje:
de örülök, hogy más fel se venné.
2011. szept. 4. 12:41
 14/53 anonim ***** válasza:
5%

Ez így kevés, más surmókságai nincsenek?

Mióta vagytok együtt? Nekem kicsit pszichopatának tünik, mivel ismerek pszichopatákat és nekik is hasonló ártalmatlan dolgaik voltak amik az első kis jelentéktelen jelek voltak.

2011. szept. 4. 12:42
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, te értelmetlenebb dolgokon akadsz ki, mint én. És hidd el, ez nagy szó!

Gondolom azért vette meg akkor, mert később nem tudott volna visszamenni, mert veled volt és különböző elméleteket gyártottál volna azzal kapcsolatban, hogy megcsal.

A legegyszerűbben egyébként úgy tudnád meg az okot, ha tőle kérdezed meg.

2011. szept. 4. 12:43
 16/53 anonim ***** válasza:
96%
Utolsónak:mi abban a pszichopata ha vesz valamit a barátnőjének?
2011. szept. 4. 12:44
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Miért menne vissza megvenni, ha el tudta intézni? Tudod a meglepetés lényege az, hogy nem tusz róla.

Ha pedig az áruházban elment, akkor csörögj rá.

Szerintem max. 15 éves vagy,de agyilag tuti nem több

2011. szept. 4. 12:44
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
És igaz, ha én nem találok valakit, akkor felhívom telefonon. Nem nagy dolog.
2011. szept. 4. 12:46
 19/53 anonim ***** válasza:
28%

Nem az ajándék a pszichopatás, hanem a kavarás .em mondom, hogy a srác is az, de akiket ismerek és manipulatív könyörtelen emberek, gyakran kezdik ilyesmikkel.

Lehet, velem van a baj mert sok ilyen embert ismerek, mindenesetre enyhe gyanut nálam ez felvetne ha más jelek is vannak.

2011. szept. 4. 12:48
 20/53 anonim ***** válasza:

Az első kettő nem átverés. Azoknak inkább örülj, ne légy ilyen fadarab!

Az utált haverok rádkényszerítésénél alapos beszélgetés kellene.

De nem úgy, hogy teőnagysága soha nem futhat a haverokba, hanem KÖLCSÖNÖS ELFOGADÁS, már ha ez mond valamit.

Tehát: a pasid először kösse ki a haveroknál, hogy nem bánthatják a barátnőjét (tégedet), mert vele gyűlik meg a bajuk.

Másik: ha ez megvolt, akkor meg fogadd el a barátokat, ne mard el tőle őket. Inkább örülj, hogy bevezet a társaságodba.

Az életben annál nagyobb bajod ne legyen, hogy meglep az ajándékvásárlásoknál.

2011. szept. 4. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!