Túl nagy kérés? Tényleg nem lehet elvárni ilyet az idősektől?
Sziasztok!
Mennénk a családommal nyaralni egy hétre, de van 2 cicánk, akiket nem tudunk magunkkal vinni. Az egyik ágról a nagyszülők itt laknak 2 háztömbbel odébb. Megkértem apumat (az ő szüleiről van szó), hogy kérje meg őket, hogy költözzenek át arra az egy hétre ide hozzánk. A mi lakásunk nagyobb, klimatizált és még egy nagy erkélyünk is van, ami szerintem kifejezetten vonzó is lehetne nekik, mivel ki sem teszik a lakásukból a lábukat.
Ám erre apám kb leüvöltötte a fejemet, hogy mit képzelek, ilyet ő nem fog tőlük kérni, mert öregektől ilyet már nem lehet.
Kérdezem én: miért nem?! Nem azért hívjük őket rokonnak, mert már-már kötelességük lenne segíteni? Nem értem miért lenne ez olyan nagy kérés... vagy egyáltalán miért kérésként kell felfogni? Nekem annyira természetes lenne, hogy felajánlanám a fiamnak ilyen helyzetben, hogy menjetek csak, mi majd vigyázunk a cicákra... Nem értem miért kell felfújni és miért "nem szabad" kimozdítani őket otthonról. Nekik nem teljesen mindegy, hogy melyik kanapén ülnek, melyik tv-n nézik a sorozataikat és hol alszanak?!
A teljesség kedvéért egy 81 és 88 éves emberről van szó (apám pedig 52, én 22).
nehogy ne bírjon ki két acska egy hetet.rakj ki kaját ,nekik.inkább arra kérd meg a nagyszüleidet,h nézzenek rá a cicákra,adjanak nekik enni,inni.
sztem túlzás,h két állat miatt költözgessenek.
Am is tod,h hány kóbor macsak van és ők is élnek.
OLyan lehetőség nem merült fel véletlen, hogy a két macskát vigyétek át hozzájuk?
Ez nevetséges , hogy a majd 90 éves nagyszüleidet költözettenéd át a két állat miatt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!