Hisztisség elvárni a barátomtól h legyen figyelmesebb ha beteg vagyok?
elég beteg vagyok, tudja, tegnap beszéltünk. Ma írt egy smst h jobban vagyok-e, de fel sem hívott, pedig most olyan jól esne ha kicsit éreztetné h mellettem van. Ezt "elvárni" női hiszti, vagy jogos?
20L
hiszti...
örülj neki hogy kaptál sms-t. Oszd be :)
szerintem figyelmes volt :O írt sms-t és megkérdezte, hogy vagy? ez nem figyelmesség? :)
ha beszélni akarsz vele, hívd fel!
off: a pasik nem gondolatolvasók, ne várd, hogy teljesítse azt a kívánságod amit nem mondasz ki! ha akarsz valamit, mondd meg neki kerek-perec és akkor tudni fogja és eldöntheti, hogy akarja-e. azért haragudni rá mert az ágyadban fekve gondoltál valamire és nem teljesítette nem korrekt
28/N
Ez hiszti. Egyszer hagytam a páromnál kölcsön a laptopom. Másnap lesérültem edzés közben, és alig bírtam járni, úgy sajgott a hátam. Sürgősen kellett volna a gépem, de a párom sajnálkozva közölte, hogy neki nincs kedve 20km-t buszozni.
A végén nekem kellett buszozni, plusz 2 km-t gyalogolni. Azt hittem, meghalok.
Elintéztem egy néma taslival, és téma lezárva. És abban a pillanatban először anyós is egyetértett velem.
hiszti? Hát szerintem nem az! Egész nap egyetlen egy sms???
Hát basszus én 4 éve vagyok együtt a párommal, de a kezdetektől fogva 2 óránként beszélünk mikor nem vagyunk együtt! Ezek után, ha egész nap kapnék tőle egyetlen egy sms-t le is ütném. De ő is engem, ha csak egy sms-t dobnék neki egész nap!
2 óránként beszélni, még 4 év után is? persze, az első 4 hónapban mindenki a párja szájában lóg, de 4 év után ez meredek.
a kérdésre: ha máskor sem hívogat folyton, akkor most se várd el, h csak ezért óránként érdeklődjön a hogyléted felől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!