Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztisség elvárni a barátomtó...

Hisztisség elvárni a barátomtól h legyen figyelmesebb ha beteg vagyok?

Figyelt kérdés

elég beteg vagyok, tudja, tegnap beszéltünk. Ma írt egy smst h jobban vagyok-e, de fel sem hívott, pedig most olyan jól esne ha kicsit éreztetné h mellettem van. Ezt "elvárni" női hiszti, vagy jogos?

20L

2011. máj. 10. 21:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Lehet ,hogy pont azért nem hívott mert beteg vagy és gondolta, hogy alszol. Erre nem gondoltál még?
2011. máj. 10. 22:39
 12/24 anonim ***** válasza:

"Ez hiszti. Egyszer hagytam a páromnál kölcsön a laptopom. Másnap lesérültem edzés közben, és alig bírtam járni, úgy sajgott a hátam. Sürgősen kellett volna a gépem, de a párom sajnálkozva közölte, hogy neki nincs kedve 20km-t buszozni.

A végén nekem kellett buszozni, plusz 2 km-t gyalogolni. Azt hittem, meghalok.

Elintéztem egy néma taslival, és téma lezárva. És abban a pillanatban először anyós is egyetértett velem."

A felháborodás jogos volt, a tasli nem. Bocsi, de ugyanolyan b.unkó vagy, mint a párod. El lehetett volna ezt máshogy is intézni mindkét fél részéről.

A kérdezőnek: Attól függ, hogy mennyire vagy beteg, ő mennyire elfoglalt...stb. Ne várd, hogy egy kis nátha miatt melletted gubbaszt egész nap. De ha tényleg nagyon beteg vagy, igazán felugorhatna hozzád, legalább egy kis időre, vagy minimum felhívhatna.

2011. máj. 10. 22:45
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

És mi lett volna ha felhívod és közlöd vele nyöszörgő hangon , h roppant betegségbe estél és a minimum amit elvársz most, h melletted legyen és éjt nappallá téve teveled foglalkozzon ,ha akar még életben és egészségben látni téged?

Mert én így tettem .És jött és ápolt hűségesen. Mert ritkán vagyok ám beteg (4évenként kb) de akkor 38 fokos láztól már haldoklom!

Bezzeg a párom kéthetenként és valahogy mindig pont akkor amikor a legtöbb dolga volna.Olyankor csak messziről piszkálgatom a seprűnyéllel , h szuszog e még , vagy már kimúlt:))Ő meg röhög.De azért kiszolgálom és javaslom neki az 50 literes tubusos injekció alkalmazását , lötyögtetve és a a reszketős kezű ,Babi néni közreműködésével.;)Ilyenkor kiderül , h annyira nem is beteg már.

Jobbulást és kuka gyereknek a hófehérke sem érti a szavát.

Hát még egy férfi...

2011. máj. 10. 23:33
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Úriten megdöbbentő hogy milyen szar párkapcsolatok vannak,ahol a felek smsen msn- en élnek.
2011. máj. 11. 01:13
 15/24 anonim ***** válasza:
59%

Egyszerűen hiszti panka vagy! Ha tényleg beteg lennél, akkor olyan sz@rul lettél volna hogy nem erre gondolsz, hanem arra, hogy "túléld" az aznapot... hozzáteszem ha én beteg vagyok, akkor telefonom ki van kapcsolva és alszom vagy éppen a kádban áztatom magam!!! Nem pörgök ilyeneken!

SZóval vagy nem voltál annyira beteg, vagy sikerült megragadnod egy 6 éves hisztis kislány szintjén!

2011. máj. 11. 07:52
 16/24 napietus ***** válasza:

érdeklődött a hogyléted felől, ez szerintem így volt rendben. lehet, hogy azért csak sms-t írt, mert azt gondolta, hogy lehet, hogy pihensz, és nem akart zavarni. meg mindenki máshogy reagálja le, ha beteg. van, aki szereti, ha a párja mellette ücsörög, én pl. senkit sem engedek be magamhoz az orvoson és anyámon kívül, amíg ágyban fekvő beteg vagyok (szörnyen nézhetek ki ilyenkor, meg egyáltalán, nem vágyomn társaságra). amikor már össze tudom suzedni magam annyira, hogy felöltözzek és megfésülködjek, akkor meg fel is kelek, és megy az élet tovább. pedig férjnél vagyok, nem csak pasim van...szóval nem tudhatta, Téged nem zavarna-e.

egyébként annyira nagyon nyilván nem haldokolsz, ha netezni tudsz :) szóval válaszolj szépen az sms-re, és ne hisztériázz.

29/N

2011. máj. 11. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
2%

Én vagyok, aki 2 óránként beszélt a párjával!

Mivel egy héten 3 napot tudunk együtt tölteni, még jó, hogy beszélünk. És igen van privát szférám, de kb. semmi közötök hozzá. Nagyon szeretjük egymást ennyi idő után is, akkor beszélünk, amikor akarunk. A legtöbb ember ennyi idő után szinte csak a "megszokás, kötődés" miatt van együtt. Féltékenyek vagytok vagy mi? :D

2011. máj. 11. 08:16
 18/24 napietus ***** válasza:
81%
féltékeny a fene...csináljátok, ah neketek jó, kinek mi köze hozzá :)! én mondjuk beadnám a válókeresetet ha a férjem 2 óránként hívogatna, és értesíteném kedves orvos arátunkat hogy tegyen valamit, mert nagy a baj :P. de ha Ti ezt mindketten igénylitek, akkor nem gond. a telefontársaságok dolgozóinak is családja van, nekik is élni kell :)
2011. máj. 11. 08:21
 19/24 anonim ***** válasza:
3%

figyi, ki mondta, hogy férjem van?:D Igen 4 éve vagyunk együtt, de még nem házasodtunk össze. És egyikünk sem dolgozik, még tanulunk. Huszonévesek vagyunk.

Nem is értem hol olvastátok, hogy a férjem:P

2011. máj. 11. 08:25
 20/24 napietus ***** válasza:

Istenkém, szövegértés...nem írtam, hogy neked a férjed, azt írtam, hogy ha az én férjem úgy viselkedne, ahogy a te párod, azt gondolnám, hogy bolond, illetve elhagynám, mert én ezt ki nem bírnám. de azt is írtam, hogy ha ez nektek így jó, akkor mi köze hozzá a népeknek? a gdp-t csak lendítitek ezzel a fura szokásotokkal :) szóval nem volt igaza, aki ezért beszólt neked.

na, értehető most már? komoly gondok vannak itt az utánpótlás-neveléssel úgy látom...

2011. máj. 11. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!