Hogy képes valaki eldobni a saját beteg anyját csak úgy? bővebben lent.
Te nem tudhatod miért fordult el az anyjától. Én megértem a helyzetét, mert az én nagyanyám is beteg, gyenge és öreg, sokat "segített" rajtunk (főzött kaját, foglalkozott velünk).
Mostanra már elmart magától mindenkit a viselkedésével és hiába szeretem, nem és nem akarom látni... azok után amiket tett.
És akkor a saját anyád, vagy apád csinálja ezt a nagyival?
Vagy ki ez a rokonod? Nagynénéd?
Szerintem ne szólj bele ebbe az egészbe.. Ha neked nem tetszik, akkor viseld gondját te a nagyinak.
Egyszer nem úgy lett ahogy ők akarták? Ez lehet kisebb-nagyobb hiba is.
pl. egyszer kizárta a nagyi őket az örökségből és ezt ők nem akarták
vagy
egyszer nem kapták meg pontban délben az ebédjüket?
Jogilag is kötelességük törődni vele. De: ez a következménye annak, hogy a média, a szakemberek, a közvélemény azt szajkózza: "csak akkor vagy ember, ha minél előbb és minél jobban leszakadsz az anyádról". Tragikus ennek a vélekedésnek a követése, mert még ha ez az öreg meg is sértette volna őket, akkor is figyelembe kellene venni a korát.
Van, aki kapva-kap a vélt sérelmeken, hogy ne kelljen strapálnia magát egy idős emberért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!