Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes valaki eldobni a...

Hogy képes valaki eldobni a saját beteg anyját csak úgy? bővebben lent.

Figyelt kérdés
31.-én anyósomékkal kint voltam a temetőbe és megláttam az egyik rokonunkat, akinek az édesanyja szintén abban a faluban él ahol mi is. Mi nem vagyunk jóban egyéb okokból de a nagy beteg édesanyja nem bántotta őket soha egy szóval se, sőt rengeteget segített rajtuk. Ennek ellenére mégsem jöttek el hozzá pedig kocsival voltak és a temető sincs a háztól messze. Másnap képes volt felhívni és megkérdezni mi újság, mikor mondva lett neki hogy ha eljött volna tudná azzal vágott vissza hogy ha kíváncsi az unokáira fogadjon kocsit és menjen át ő. Betegen a kis nyugdíjából ő fogadjon kocsit, mikor ők százezreket keresnek kocsijuk van és még a faluban is jártak? Hogy lehet egy gyerek még ha már felnőtt is ilyen a saját anyjával aki felnevelte akire mindig számíthatott csak mert egyszer nem úgy lett ahogy ők akarták?
2011. nov. 3. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

ez itt egy anonim oldal! Mért nem írtad le a sztorit úgy ahogy kellett volna? Jól megbonyolítottad, alig lehet érteni!!!!!!

Az a szüleid nem foglalkoznak az nagymamáddal, annak biztos sok oka lehet! Nem hiszem hogy csak egy esküvő az ok!

Sok sok sérelem összegyűlt amit te nem is gondolsz.... és pont az esküvőnél telt be a pohár!!

Ha a nagymamád fontos NEKED, akkor mért nem ápolod?

2011. nov. 8. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Nála lakom én és anyum gondoskodunk róla egyébként még ő is eltudja látni magát nem olyan öreg nem arról van szó. Csak sajnálom szegényt hogy a saját gyereke fájdalmat okoz neki mikor ő tisztességes embert nevelt belőle és mindig mellette állt. Egy anya mindig anya marad nekem is van gyermekem és bele se merek gondolni mit éreznék a nagymamám helyében. Nem a teljes sztori a lények hanem a kérdésem eleje.
2011. nov. 9. 12:15
 13/13 cicukám válasza:
Bárhogy viselkedjen valaki, idősen és betegen elhagyni nem szabad,mert mindenki lesz idős és beteg. Egy időben engem is piszkált az anyosom, sőt volt nagyon gonosz is velem, mégis én ápoltam betegsége utolsó honapjaiban, és én fogtam a kezét amikor haldoklott és mégis van lelkiismeret furdallás pedig tudom hogy mindent megtettem érte és hiányzik nagyon!!!
2011. dec. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!