Ezért lehet szólni nekik?
Mondjuk a konkrét kérdés hülyeség, mert mégis hogyan?
Szóval a szembe szomszéd lánya haza költözött a két gyerekével. A kisfiú az állandóan, szinte egész nap ordibál, sikítozik, őrjöng.....
Reggel felébred ordít, szoktuk is mondani, hogy ne felébredt a gyerek.... de nem sír, szimplán ordít meg sikítozik.
Akárhányszor szólítja az anyját, azt üvöltve-ordítva teszi, mint ahogy épp most is, miközben írok.
Ez borzasztó, és ez egész nap így megy fél órás kihagyásokkal néha-néha, akkor biztos alszik, vagy nem tudom.
Húgom tanulna, németből az előrehozott érettségire, vele párhuzamban angolt tanul(na).
Nekem is elkezdődik szeptemberben a tanulós időszak....
Húgom már nem egyszer lejött, hogy oké, eleget tanult...(értsd.:nem tud figyelni az ordítás miatt)
Az balak csukás sem megoldás (na megint ordít közben, még ilyet....), az sem, hogy lemegyünk tanulni,az egész házban hallani, nem tudom hány decibellel nyomja, de ez már átlagon felüli...:D
Most nem tudom, valami baja van a gyereknek, vagy csak szimplán el van kényeztetve.
Öcsém is itt mondja: "Na már megint ideggörcsös a gyerek" :P
De hát ezért mégsem lehet szólni nem?:S
Köszi előre is!
22N
Én nem értelek.
Zavar az üvöltés, de nem mersz átmenni szólni.
Akkor most döntsd el, hogy mi zavarna jobban. Ha szeptembertől a gyerek miatt nem tudnál tanulni, vagy az, ha pipa lenne rád a szomszéd.
utolsó, ez azért nem annyira egyszerű, mert bunkónak sem szabad lenni, és összeveszni sem lenne jó.
Várunk szeptemberig, és, ha végkép zavar mindet a tanulásban, akkor valahogyan finoman szóvá tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!