Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért lehet szólni nekik?

Ezért lehet szólni nekik?

Figyelt kérdés

Mondjuk a konkrét kérdés hülyeség, mert mégis hogyan?

Szóval a szembe szomszéd lánya haza költözött a két gyerekével. A kisfiú az állandóan, szinte egész nap ordibál, sikítozik, őrjöng.....

Reggel felébred ordít, szoktuk is mondani, hogy ne felébredt a gyerek.... de nem sír, szimplán ordít meg sikítozik.

Akárhányszor szólítja az anyját, azt üvöltve-ordítva teszi, mint ahogy épp most is, miközben írok.

Ez borzasztó, és ez egész nap így megy fél órás kihagyásokkal néha-néha, akkor biztos alszik, vagy nem tudom.

Húgom tanulna, németből az előrehozott érettségire, vele párhuzamban angolt tanul(na).

Nekem is elkezdődik szeptemberben a tanulós időszak....

Húgom már nem egyszer lejött, hogy oké, eleget tanult...(értsd.:nem tud figyelni az ordítás miatt)

Az balak csukás sem megoldás (na megint ordít közben, még ilyet....), az sem, hogy lemegyünk tanulni,az egész házban hallani, nem tudom hány decibellel nyomja, de ez már átlagon felüli...:D

Most nem tudom, valami baja van a gyereknek, vagy csak szimplán el van kényeztetve.

Öcsém is itt mondja: "Na már megint ideggörcsös a gyerek" :P

De hát ezért mégsem lehet szólni nem?:S

Köszi előre is!

22N

2011. aug. 23. 09:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű a helyzet, de átkopogni a szomszéd anyukához hogy bocsi de ne ordítson a gyerek, nem tudom mit szólna hozzá..
2011. aug. 23. 09:32
 2/35 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos tapasztalat, hogy ha szólsz neki, vagy megsértődik vagy elkezd kiabálni veled is.

Szólj a körzeti védőnőnek vagy a családsegítőbe.

2011. aug. 23. 09:33
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy jó nagy vatta csomót, vagy rongyot, végy mellé ragasztószalagot, kapd el a szomszéd gyereket és tömd be a száját :D

Esetleg a gyerek egy csöppet hiperaktív azzal meg orvoshoz kéne vinni kapna fincsi kis orvosságot és talán nem lennének ilyen rohamai. Vagy csak szimplán az anyja hülye és nem érdekli mit csinál a gyerek.

2011. aug. 23. 09:37
 4/35 A kérdező kommentje:

igen én is erre gondoltam, hogy milyen már "Helló hallgattasd már el a gyereket":S

Mert egyértelmű, hogy nem tudják kezelni.

Számtalanszor ha sikít kinézek az ablakon, átlátok az udvarukba, állnak a gyerek fölött vigyorognak "Miért sikítasz, most mi a baj...?" Na...:S

2011. aug. 23. 09:37
 5/35 A kérdező kommentje:

és megint sikít......

Nem bírom:S:S

2011. aug. 23. 09:39
 6/35 anonim ***** válasza:

Lehet neki szólni, én szólnék is, más kérdés, érdekli-e őket, általában az ilyeneknek áll feljebb...

Egy példa: a szomszédunkban (jobban mondva otthon anyáméknál, mert már nem lakom otthon) van egy nyugdíjas házaspár, 3 unokájuk van és egész nyáron náluk vannak, olyan 4-8 közöttiek. Az hagyján, hogy alapból hangosak, nem is azzal van a baj, hanem ezek az idióták vettek nekik benzines játékmotort, aminek olyan hangja van, mint 3 fűnyírónak együttesen, mellette meg összefüstöli az egész utcát, nyitott ablaknál nem lehet se a zaj, se a szag miatt meglenni. Ha éjszakás voltam, nem tudtam aludni... ha nappalos, akkor meg fix, hogy este berregtették... anyám szólt nekik, hogy már tegnap is és ma is ment ez a berregés, erre mondja a vén f*sz: "Meg majd holnap is lesz..."

Megjegyzem, ők voltak azok, akik úgy 15 éve, mikor mi kicsik voltunk, azért üvöltöttek szombat délután, mert mi labdáztunk az utcán... Szombat délután ne játsszon a gyerek szerintük, üljön odabent. Akkor tudták, mi a többműszakos munkarend, mostanra, a nyugdíjas időkben már elfelejtették.

2011. aug. 23. 09:40
 7/35 A kérdező kommentje:

és, ha szólok a védőnőnek, vagy a családsegítőbe?

Azt lehet úgy, hogy inkognitóba?:D

2011. aug. 23. 09:41
 8/35 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha hasonló hangerővel bekapcsolnál valami zenét? valóban necces neki szólni, biztos még ő fog majd megsértődni, de akár az is lehet, hogy ő már annyira hozzá szokott, hogy fel se tűnik neki a dolog.
2011. aug. 23. 09:42
 9/35 A kérdező kommentje:

úgyis fogtechnikusnak készülök, majd csinálok neki egy szájzár féleséget:D

Jó ez csak vicc, de ne tudjátok meg mennyire dühítő.

Megint ordít... csak azért írom mindig, hogy lássátok nem túlzok

2011. aug. 23. 09:45
 10/35 anonim ***** válasza:
Lehet, persze inkognitóba. Megmondod, hogy tartsák titokban ,mert nem szeretnéd, ha elmérgesedne a szomszédi viszony.
2011. aug. 23. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!