Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért lehet szólni nekik?

Ezért lehet szólni nekik?

Figyelt kérdés

Mondjuk a konkrét kérdés hülyeség, mert mégis hogyan?

Szóval a szembe szomszéd lánya haza költözött a két gyerekével. A kisfiú az állandóan, szinte egész nap ordibál, sikítozik, őrjöng.....

Reggel felébred ordít, szoktuk is mondani, hogy ne felébredt a gyerek.... de nem sír, szimplán ordít meg sikítozik.

Akárhányszor szólítja az anyját, azt üvöltve-ordítva teszi, mint ahogy épp most is, miközben írok.

Ez borzasztó, és ez egész nap így megy fél órás kihagyásokkal néha-néha, akkor biztos alszik, vagy nem tudom.

Húgom tanulna, németből az előrehozott érettségire, vele párhuzamban angolt tanul(na).

Nekem is elkezdődik szeptemberben a tanulós időszak....

Húgom már nem egyszer lejött, hogy oké, eleget tanult...(értsd.:nem tud figyelni az ordítás miatt)

Az balak csukás sem megoldás (na megint ordít közben, még ilyet....), az sem, hogy lemegyünk tanulni,az egész házban hallani, nem tudom hány decibellel nyomja, de ez már átlagon felüli...:D

Most nem tudom, valami baja van a gyereknek, vagy csak szimplán el van kényeztetve.

Öcsém is itt mondja: "Na már megint ideggörcsös a gyerek" :P

De hát ezért mégsem lehet szólni nem?:S

Köszi előre is!

22N

2011. aug. 23. 09:28
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
igen, de ők mit tudnak tenni?
2011. aug. 23. 09:47
 12/35 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz lehet. Amúgy megmondod szépen az anyjának, hogy csitítsa le a gyerekét. Nem kell mérgesen csak érthetően, mintha értelmes emberrel beszélnél. (Bár sz.tem is még Ő lesz kiakadva). Na ha ezen kiakad akkor ott előtte felhívod a körzeti családsegítőt és lazán felvázolod ott a nő előtt a dolgokat és megkéred jöjjenek ki! Szerintem 5 percbe nem tellik és olyan kuss lesz, mint a halottasházba. Ha mégsem még mindig kihívhatod a rendőrséget, hogy szerinted verik a kicsiket. :-DDD

Alattunk is laktak albiba hasonló pár. Én a mai fejemmel rájuk hívnám a francba a rendőröket, ne éjjel 4kor veszekedjenek!

22/N

2011. aug. 23. 09:48
 13/35 anonim ***** válasza:
Jó, és mit mondasz a védőnőnek? Kérem szépen visít a gyerek. nem szenvedtetik csak így nevelik. Ő se tud mit tenni.
2011. aug. 23. 09:48
 14/35 anonim ***** válasza:
A családsegítő nem olyan esetekkel foglalkozik, ahol a gyerek hangosan kiabálva hívja a szüleit....................
2011. aug. 23. 09:51
 15/35 anonim ***** válasza:
Tanácsot hátha adnak...
2011. aug. 23. 09:53
 16/35 anonim ***** válasza:

A családsegítő és védőnő akkor avatkozik be ha bántalmazzák a gyereket, vagy annyira szegények hogy nem tudnak enni adni, stb.

Aki azt hiszi hogy azért kimennek mert ordít a gyerek, nem tudom hol él meg mit gondol, de ez nem így működik, ezek a szervezetek nem a neveletlen hanem a szegény és rossz sorsú gyerekek megsegítésére vannak.

Max ha a szülő nem tudja megnevelni a gyerekét akkor ő maga kérhet a védőnőtől tanácsot, de a szomszéd nem hívhatja ki a védőnőt, hogy szóljon már rá a szomszédra.....

2011. aug. 23. 09:54
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Átsétálsz, bekopogsz.

"Jó napot kívánok! XY vagyok, itt lakom. Kérem ne haragudjon, kellemetlen nekem is, hogy ezért szólnom kell, de már nagyon nehezen tudjuk elviselni a csemete ordítását. A húgom tanulna/édesanyám több műszakban dolgozik/stb. Kérem szóljon rá a gyerkőcre, hogy kicsit halkabban, mert így nem lehet tanulni/pihenni/stb."

Ennyi.

2011. aug. 23. 09:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Lehet szólni, csak ne nekik, mert annak nincs értelme,mert nem fognak vele tőrődni saját esetemből indulok ki. Szóval fogod szépen magad bemész a jegyződhöz s bejelentést teszel csendháborítás miatt, elmondod hogy a dolog ami fennáll mennyire zavar téged és a családodat, ezeket amiket itt leírtál elmondod, ott jegyzőkönyvbe veszik és szabálysértési tárgyalás lesz belőle. Majd ott elmondhatja miért üvölt a gyerek ok nélkül egész nap és miért nem tud vele mit kezdeni, a pénzbírság után nyugodt lehetsz hogy el fogja hallgattatni. Az én esetemben este hattól éjjel 11-ig csinálta a szomszéd gyereke, aludni sem tudtunk tőlük, nekem is van két gyerekem és soha nem ordítanak, akkor a másét nem vagyok köteles tűrni. Remélem segítettem.
2011. aug. 23. 09:57
 19/35 anonim ***** válasza:

"Aki azt hiszi hogy azért kimennek mert ordít a gyerek, nem tudom hol él meg mit gondol, de ez nem így működik,"

Ez a karakán kommentelő bizonyára tudja, hogy akkor hogy is működik...

2011. aug. 23. 09:57
 20/35 A kérdező kommentje:

Na igen, apunk meg hajnali fél 2kor kel, és délutánig meg sem áll a munkával. Mondjuk azt mondja őt személy szerint az alvásban nem zavarja, annyira fáradt mindig, hogy pillanatok alatt mélyen alszik..

Amúgy nem vagyunk velük rossz viszonyban, köszönünk egymásnak, néha szüleink beszélnek 1-2 szót és ennyi.

Nem tudom hogyan reagálnának, ha átmennénk.

Meg eleve, ha a gyereket nem tudják kezelni, akkor azután sem fogják tudni, miután mi szóvá tesszük, vagy nem tudom.:S

Tényleg nehéz ügy. De ez így hosszútávon nem állapot

2011. aug. 23. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!