Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit fognak szólni a szüleim? Elmondjam nekik? :S Többi lent
4 és fél hónapja járok egy sráccal.(Titokban) Nagyon szeretem.Viszont szerintem ha bemutatnám a szüleimnek akkor eltiltanának. (Kedves aranyos srác,nincs se tetoválása se piercingje stb..)csak hát jóval idősebb nálam:(
én 14L (15 leszek májusba) a barátom 21 F :S
Nagyon nagy a korkülönbség tudom. De mit tegyek szerintetek ? És ráadásul anya régóta ismeri. Tartsuk titokba? és ha igen meddig?
kérlek ne szóljatok be mert én is ismerem kb 3 éve és tudom hogy nem AZT akarja tőlem. kedves és figyelmes srác :) és nem fogom sokat váratni (de ez mellékes)
szerintetek mi legyen? hogy álljak anyuék elé?:/
14L
de hogy mondjam el nekik?
szia anyu,apu ő itt a barátom?
és odaállítok egy férfival :D
kb elájulnak:S
szóval kéne egy "felvezető" szöveg vagy ilyesmi:S
Nyugodj meg, anyukád már rég tudja. A szülő nem vak.
Annak van oka ha állandóan ott lófrál az a srác.
Nem mellesleg én sem gondolom egészségesnek ezt a korkülönbséget, ami rémitő benne hogy miért nem keres vagy talál magához korban/lélekben/fejlettségben illő párt. Gondolom a korosztályától csak a visszautasitást kapta, ennek azért jellemzően meg is van az oka, ezen te is elgondolkozhatnál.
Idősebb korban ez nem gáz korkülönbség, de talán most még annak tűnik.
De megvannak az előnyei is, talán a barátod nem annyira felelőtlen, mint a veled egykorúak.
Szerintem is mond el a szüleidnek. Főleg anyukádnak, aki lehet, először tiltakozni fog, de végül inkább segít.
Az én anyukám pl. azt mondta, hogy inkább járjunk haza azért, minthogy az utcán, vagy autóba csináljuk. És gyógyszert is eljött felíratni velem.
Sok sikert!
Még egy dolog: ha először tiltakozik, ne haragudj meg rá, ez természetes reakció! Nyugi, gyorsan meg fog nyugodni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!