Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ismerek én nagyon sokat,de mint mondtam nagyon sokuk igénytelen,nem sokat fürdenek,rasztások és egy jó nagy részük csak ennek szenteli az életét,így a művelődésük nuku..

Akik jobban már mind férj állapotban tengetik napjaikat..

Legalabb megprobalhatnad vmelyikkel, lehet h ossze tudnatok csiszolodani, ha meg az illeto csak ennek szenteli az eletet annak te csak orulj, legalabb egyutt sportoltok rendszeresen, a tobbi meg alakul magatol..

2011. aug. 11. 21:33
 72/83 anonim ***** válasza:
Ja, es ha tenyleg bejottok egymasnak, az mar csak reszletkerdes h finoman ertesere adod h talan kicsit gyakrabban kellene furdenie.
2011. aug. 11. 21:36
 73/83 anonim ***** válasza:

Ismerkedésre:

Menj orvoshoz minden bajoddal, mindig fiatal ferfi orvost válassz, utána meg keresd meg őket a kozossegi oldalakon...;)

2011. aug. 11. 21:38
 74/83 anonim ***** válasza:
Azt meg a vegen azt hiszik h hipohonder vagy:D
2011. aug. 11. 21:41
 75/83 anonim ***** válasza:

Komolyra forditva.. nem hinnem h a legjobb sportolok pont az orvosokbol es az ugyvedekbol vallnak.

Azok tul elfoglaltak ahhoz:)

2011. aug. 11. 21:43
 76/83 anonim válasza:

Szerintem ami ebből túlzás:

Semmilyen szenvedélye ne legyen, és a dohányos.

2011. aug. 11. 22:51
 77/83 anonim válasza:

folyt.:

Én inkább azt mondonám, semmilyen olyan szenvedélye ne legyen ami már befolyásolja komolyabban a munkájában, veled való kapcsolatában.

Ha a munkája a szenvedélye , akkor persze ha eléggé fog szeretni, akkor rád is fog időt szakítani. :)

2011. aug. 11. 22:54
 78/83 A kérdező kommentje:

utolsó: már kijavítottam KÁROS szenvedélyre.

és a dohányost is kifejtettem mennyire utálom:D

2011. aug. 11. 22:58
 79/83 anonim ***** válasza:
Így beleolvasgattam a válaszokba, és akkor ha jól értem felesleges keresni valaki olyat, aki megfelel, össze kell állni valakivel és tűrni. Szép.... Aztán jön a sok kérdés, hogy miért van ennyi válás. Mókás...
2011. aug. 12. 10:42
 80/83 anonim ***** válasza:
Haha! Tudod mi a szép? Kiforgatni mások szavait! Nem azt mondtuk h álljon össze minden jött-menttel, hanem h amíg meg nem találja a NAGY ŐT, amire ezekkel az elvárásokkal vajmi kevés esélye van!!!!-addig ismerkedjen a természet alkotta szerinte defektes emberekkel is, mert mjuk abból még baja senkinek nem lett. Természetesen ne szüljön nekik gyereket, hovatovább ne is menjen hozzá!
2011. aug. 12. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!