Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?
A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"
"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...
Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:
Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.
Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.
Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.
Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?
Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.
Nem tudom,hol keressek még.
Kétségbeesett vagyok.
Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.
Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/
A kérdező kommentje:
Ismerek én nagyon sokat,de mint mondtam nagyon sokuk igénytelen,nem sokat fürdenek,rasztások és egy jó nagy részük csak ennek szenteli az életét,így a művelődésük nuku..
Akik jobban már mind férj állapotban tengetik napjaikat..
Legalabb megprobalhatnad vmelyikkel, lehet h ossze tudnatok csiszolodani, ha meg az illeto csak ennek szenteli az eletet annak te csak orulj, legalabb egyutt sportoltok rendszeresen, a tobbi meg alakul magatol..
Ismerkedésre:
Menj orvoshoz minden bajoddal, mindig fiatal ferfi orvost válassz, utána meg keresd meg őket a kozossegi oldalakon...;)
Komolyra forditva.. nem hinnem h a legjobb sportolok pont az orvosokbol es az ugyvedekbol vallnak.
Azok tul elfoglaltak ahhoz:)
Szerintem ami ebből túlzás:
Semmilyen szenvedélye ne legyen, és a dohányos.
folyt.:
Én inkább azt mondonám, semmilyen olyan szenvedélye ne legyen ami már befolyásolja komolyabban a munkájában, veled való kapcsolatában.
Ha a munkája a szenvedélye , akkor persze ha eléggé fog szeretni, akkor rád is fog időt szakítani. :)
utolsó: már kijavítottam KÁROS szenvedélyre.
és a dohányost is kifejtettem mennyire utálom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!