Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:

Ilyen felfogással nem fogsz párt találni.Amikor párt választunk akkor van egy elvárásunk ez tény,aztán kiderülnek olyan dolgok,tulajdonságok amik anyira nem vonzoak,de elfogadjuk a másikban.A páromnak sok jo tulajdonsága van,van egy kettő amit nem szeretek de elfogadom hisz én sem vagyok maga a tőkély.

Neked két olyan tulajdonságod van amit kizárt hogy bárki szeretne benned,max elfogadja hogy ilyen vagy,neked is kell alkalmazkodni a másik félhez.

Nekem 28éves barátnőm van olyan listával mint a tiéd,bár az övé sokkal rövidebb.megszállottan keresi a férfit eredménytelenül.

2011. aug. 11. 08:10
 62/83 anonim ***** válasza:

eszembe jutott hogy mi volt kiírva az iskolám falára :D

rugalmasság, tolerancia, intelligencia

tulajdonképpen igaz, hogy vagy megvan valakiben mind3, vagy egyik sem. nekem ne mondd, hogy egy intelligens ember nem kell hogy toleráns legyen másokkal, márpedig te intelligensnek tartod magad.

működő kapcsolatod azért nem lesz soha, mert képtelen vagy a kompromisszumra, márpedig anélkül lehetetlen együtt élni bárkivel.

2011. aug. 11. 17:13
 63/83 anonim ***** válasza:

Szia. Elore leszogezem (en vagyok a legelso hozazszolo amugy), hogy en nem ertek egyet a tobbiekkel, hoyg barmi tulzas volna az elvarasaidban. szerintem van iylen ferfi, és meg is fogod tallani, de most ezen kommentedre szólnék valamit:

"Mivel pl volt egy ideális srác,helyes volt sportos érdekes,szenvedély mentes,humoros mindenben benne volt,minden jó volt csak 2-3 hónap együtt edzés és külön programok után,rájöttem hogy nem fog menni,mert buta,nem elég művelt nem is olvas..

Van egy másik végletem is,van egy srác okos,művelt,jó család,humoros tényleg jó pasi,de itt meg az a baj,hogy neki a programok: étterem,teázó,yachtozás,múzeum,kiállítás,opera,színház de moziba nem hajlandó elmenni,ami nem gond de pl ő nem megy sehova gyalog,csak autóval,egyszer annyit noszogattam,hogy jöjjön aquaparkba,elmentünk de feszült volt,unta azt mondta ez nem volt izgalmas(nem fél sem a víztől sem a magasságtól) túl sok ember volt számára,nem nevetett egyszer sem,nem volt játékos semmi. Én szeretem az ő programjait is,de nincs benne aktivitás. "

Én 35 eves vagyok, és 32 éves korom utan jott egy erzelmi érés, ami megvaltoztatta a parkapcsolathoz fuzodo "elvarasaimat". A felnőttség 35-40 eves korra alakul ki erzelmileg, szellemileg. Ez a korai parkapcsolat es szexulaitas, es mindened legyen meg 20 evesen, egy tarsadalmi hazugság. szoval. 35-40 eves korogban leszel felnőtt, és azt megelozoen a parkapcsolattol részben pótszülői funkcuót is elvársz. Nekem ez szunt meg mostanra. Sokmindent onalloan csinalok, amely teruleteken szerintem SEMMI KERESNIVALOJA nincs a parkapcsolatnak. Autonom leszel felnott korodra, eszedbe sem jut, hogy MINDENBEN egy huron kell penduljetek, és ha 9 helyre egyutt tudtok menni, semmi szukseg arr, hogy a maradewk 2 helyszint is ugyanugy akarja, mint Te. Nem kell egyetlen embertol mindent megkapni. És hogy ez még kolcsonos is legyen, tehat ő is ugy erezze minden szituacioban, hogy mindent megkap Toled szabadido terén?.. Pf. lehetetlen, es nem is erre valo a parkapcsolat, hogy ilyen reszletesen mindent egymastol megkapjatok. Majd elérsz Te is idaig meggyozodesben. Ne izgulj!:) Van időd.

Kulonoisen igaz ez olyna nők esetén, akik onalloan allnak a labukon, mint Te, akik sajat jogon epitenek egzisztenciat, identitast mar ovis koruktol kezdve. 10 ev mulva igenyed lesz ra, hogy sajat erobol tarts fenn haztartast, de rendezd be, és a fiu is ugyanitt tartson: tehát sokmindet egyedul fogsz csinalni, sajat magadban éred el a jó közérzetet, ezt ugy fogalmaznam, hoyg érezlmileg is önálló leszel. Amiket most megfogalmazol vágyként, az az, hogy erzelmileg még nem vagy önálló, és olyan dolgokat is "rápakolsz" a parkapcsolatra, amik nem onnan fognak majd vegso soron szarmazni.

Pusz.

2011. aug. 11. 17:14
 64/83 anonim ***** válasza:
Jav.: de rendezd be - Te rendezd be
2011. aug. 11. 17:19
 65/83 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az összes választ,különösen megnyugtató az utolsó volt:)

valaki kérdezte,miért volt buta: azért volt buta,mert rosszul tanult mindig,gimiben sokat lógott órákról,és soha semmilyen könyvet nem olvasott el kivétellel 1-2 sportkönyvet és prospektust mászókötelekről és egyéb felszerelésekről.Rengeteg alaptémában nem mozog semennyire és sőt mikor együtt voltunk nagyobb társaságokban és egy-egy mondata után összenéztünk,hogy ez tényleg nagyon hülye,de ő komolyan gondolta. 12 éves kora óta csak mászik és gyúr.

az okos sráccal nem az a baj,hogy nem jön kirándulni hanem az,hogy nekem életem jelentős részét ez teszi ki,én extrém sport kedvelője és aktív művelője vagyok,nyáron több hetet utazom,mászok,ugrálok,fotózok ilyenek-ehhez megvan a társaságom is,de igazán fájna ha nyáron egész végig külön programon lennénk.Aztán Júliusban mindig 2 hétre megyünk gleccser síelni,de ő síelést túl veszélyesnek tartja. Télen is megyünk síelni,abban az egy hetes egyetlen szünetben amit a drága BME kioszt nekünk egész évre nézve -.-.És ha belegondolok,hogy a párom nem jön velem nem is gond,de nem okoz -e feszültséget a kapcsolatban? Le tudok mondani a síelésről,ha van valami más izgis ötlete-de nincs.Neki a téli programja az,hogy lemegy falura a nagyijához és ott elvan 1 hétig.Nem öreg a nagyi és év közben is sokat van ott... Pl indén nyáron Szent Pétervárra utaztunk vonattal, közel 2 napos vonatút, nem akart jönni az út miatt,mondom jó,menjünk repülővel-de nem jön mert ő nem szereti az oroszokat,most erre mit mondjak?

2011. aug. 11. 18:45
 66/83 anonim ***** válasza:

:D Jó hát ha nem ő az akit tolerálni tudsz akkor nem ő. A lényeg ismerkedj fiúkkal, és ha már mjuk 3 hónapja együtt vagytok akkor vedd elő a listádat, és ha még akkor is minden pontja olyan hú de fontos, akkor keress tovább. De adj egy esélyt a srácnak akihez épp vonzódsz, akárha kukásautós, pék, postás, eladó...stb. V mjuk cigizik, esetleg bölcsész a szerencsétlen.

Én azt mondom, neked most ki kéne szedned a családcentrikusságot, mert fiatal vagy, és a srácok is akik között keresgélsz, ez később úgyis kijön a legtöbb emberből. Légy toleránsabb a diploma nélküliekkel is, hisz sokan szerzik meg 30 fölött, modosítsd műveltségre, ÉS: Legyen a legfontosabb pontod az aktívság, hiszen ez neked fontos!!!

Ez segített valamicskét?

2011. aug. 11. 20:59
 67/83 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Azt is meg tudod mondani hol ismerkedjek?
2011. aug. 11. 21:03
 68/83 anonim ***** válasza:
Hát akkor ha ezeket figyelembe vesszük, valószínű hogy az extrém sportolók között kell keresgélned. Járj utána hol ismerkedhetsz hasonszőrűekkel.
2011. aug. 11. 21:09
 69/83 A kérdező kommentje:

Ismerek én nagyon sokat,de mint mondtam nagyon sokuk igénytelen,nem sokat fürdenek,rasztások és egy jó nagy részük csak ennek szenteli az életét,így a művelődésük nuku..

Akik jobban már mind férj állapotban tengetik napjaikat..

2011. aug. 11. 21:23
 70/83 anonim ***** válasza:

Amiket leirtal, h milyen sportokat uzol, sok emberrel egyutt.. na, latod o kozottunk kellene keresgelned:)

Ha ok is azt csinaljak, akkor bizonyara ugyanugy szeretik azt az adott sportot mint te.

2011. aug. 11. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!