Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló elvárásaim voltak (cigi kivételével, mert én is dohányzom). A férjem ilyen is. DE! Érettségije volt, viszont tudtam, hogy gyerek mellett, estin csinálta meg és az életpályája minuszból indult és hatalmas utat tett meg.

Nem érdekelt, ohgy van-e diplomája, mert értelmes volt. Aztán két éve kitalálta magának, hogy ő bizony jelentkezik jogra. Azóta is nagyon jó eredménnyel végzi, engem két-háromszor vágtak ki a saját főiskolámon egy-egy vizsgáról, neki a két év alatt egy UV-ja volt, meg egy egyese, mert aznap reggel kapta el valami genyó vírus és nem tudott bemenni, bár fel volt iratkozva.

Nekem az intellektusa volt fontos, az se érdekelt volna, ha soha nem szerez diplomát, nem volt fontos. Értelmes, kiugróan magas EQ-val, ami nagyon sokat nyomott a latba. Emellé a humora is nagyon jó, ez szintén sok pontot ért.

Alkohol? Igen, iszik néha, de mértékkel, így soha nem szóltam emiatt és nem is fogok. Havonta egyszer igenis menjen el a haverokkal és engedje ki a gőzt. Sőt, nekem az is jelzésértékű, hogy ittasan kifejezetten aranyos, vicces lesz. Önkontrollt nem veszíti el még ilyen állapotban sem. A legdurvább piás bakija az volt, hogy a taxiban nógatta a sofőrt, hogy induljunk már, a sofőr meg kérdezgette, hogy jójó, de mi a cím?? "Hát ahol lakom...a...ööö...tudja melyik utca! Oda legyen szíves!" Végül a taxis kapcsolt és kérte a lakcímkártyáját :) Elővette, a taxis kinézte a címet és hazahozta :)

2011. aug. 10. 21:40
 22/83 anonim ***** válasza:

Álmodj királylány:)

Lesz még olyan, hogy nagyon nem így fogod gondolni, fiatal vagy még és szerintem Te nem voltál igazán szerelmes sem, meg tapasztalatod sincs, csak ideáljaid.

20 évesen nekem is voltak ilyen fikcióim, aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy ez az élet, nem pedig egy tündérmese, ahol várom a herceget fehér lovon.

Az, hogy rokonod idegsebész és ezermester az egy dolog, de nem tudhatod milyen vele élni, milyen férj és apa, csalja-e a feleségét, eleget tesz-e apai és férji kötelezettségeinek, stb. stb. Más ha kívülről látod mások életét és más ha benne vagy. A szennyesét senki nem teregeti ki szívesen.

Egyszer édesapámat kérdeztem - úgy 20 éves lehettem- hogy apa, mond honnan fogom tudni, hogy ki az igazi számomra? Onnan- mondta- hogy érzed majd a vágyat, hogy ettől a férfitól szeretnék gyereket....

Ennyi? gondoltam, és igen, ennyi, az idő ezt bebizonyította?

Az első ilyen férfival 29 évesen találkoztam és mit bántam én, hogy nem felel meg tökéletesen az elvárásaimnak, de NEKI AKARTAM GYEREKET SZÜLNI! És így is lett. Azóta pedig boldog feleség és anya vagyok és bár vannak idegesítő szokásai (dohányzás, lustaság), de mindemellett pedig diplomás, értelmes, ápolt, jó humorú férfi, aki imád engem, a gyerekünket és mindenen a család.

Hát tessék, így törd a fejed.

2011. aug. 10. 21:41
 23/83 A kérdező kommentje:
nem számítás,nekem nem kell pénz.nekünk van bőven elég + még egy főre is.
2011. aug. 10. 21:41
 24/83 anonim ***** válasza:
77%
Nem-e? Én is csak véletlen botlottam bele, igaz nem is kerestem, hisz épp volt barátom, de ilyen a szerelem, mindent visz. És ez a lényeg: nekem véletlen olyan pasim van amire te vágysz(villamosmérnök,imád barkácsolni, művelt, udvarias, nem dohányzik, néha iszik csak, ha buli van...etc.), de én nem ilyenre vágytam volna(valami lazábbra akivel többet lehet viccelődni), de ha jön a szerelem, akkor tökmindegy, mert úgysem veszed elő a listádat!
2011. aug. 10. 21:43
 25/83 anonim ***** válasza:

Én is 21 vagyok és lány.

Persze hogy egy csomó mindenki ilyen hercegről álmodik, de ne tévezd szem előtt a valóságot, mert az ilyen ritka, mint a fehér holló.

Az elvárásaid többségét én is osztom, DE pl. azt írtad, hogy jó lenne ha diplomás lenne, mert az egy státuszszimbólum.

Szerintem nem azon a darab papíron múlik a dolog.

2011. aug. 10. 21:45
 26/83 coffeez ***** válasza:
Először is: Az orvosok 90%-a kávézik.(Ügyeletek..)Másrészt én elvből nem kezdenék orvossal, azoknak nincs magánéletük. Hétvége, éjszaka, vagy ha maszekol akkor akár szenteste is csöröghet a mobilja hogy egy betege nincs jól. ÉS pörögni se fog, mert örül ha ágynak eshet. Szerintem túl sok az elvárás. Egyik másik üti egymást, mint írtam. Nekem volt egy hosszú, rettenetes kapcsolatom. Sokat segített a listámba mi az ami igazán fontos. Erre az egyre volt jó..Nálam az elsők közt volt az is, hogy legyen humora, onnantól már nagy gond nincs. Dohányzik, kávézik, nem sportol, nem diplomás, de művelt és jó fej, igazi társ, barát és szerető egyben.Az én másik felem..és a kisfiam apukája :)
2011. aug. 10. 21:46
 27/83 A kérdező kommentje:
Idegsebész-ezer mester párosítást,csak arra hoztam fel,hogy valaki mondta hogy ez lehetetlen.De tudom a bakijait is,nem tökéletes férfi,nem is ezt mondtam.Csak a párosítás miatt volt fontos.
2011. aug. 10. 21:46
 28/83 anonim ***** válasza:

Jo neked.. de azert ha nem lenne penzed vagy keves lenne, teljesen maskeppen gondolnad a dolgokat. Orulnel neki ha legalabb vmi munkahelye lenne a pasidnak.

Az a lenyeg h valakit szeress, es o is szeressen teged, ez nem diplomatol fugg.. minek a sok penz meg a diplomatok ha nem vagytok boldogok.

Bocs, de nekem ez a velemenyem.

2011. aug. 10. 21:47
 29/83 anonim ***** válasza:
Ha neked ezek olyan fontos dolgok, akkor ne adj le semmiből. Biztos létezik ilyen ember, férfi, persze az is elképzelhető hogy neki meg olyan igényei vannak aminek te nem felelsz meg. Én diplomához nem szoktam ragaszkodni, de a középfokú végzettséghez azért igen. Alatta az emberek általában még értelmesen beszélni sem tudnak. Viszont már megfigyeltem, hogy középfokú végzettséggel is lehet valakinek azonos az érdeklődési köre az enyémmel, és lehet valóban tájékozott, művelt is. Sosem szoktam ismerkedésnél figyelembe venni az összes igényemet, csak a legfontosabbakat. Hűséges-e vajon, értelmes, tudunk beszélgetni, tetszik a külseje, a kisugárzása, stb... felsorolás a teljesség igénye nélkül:) Később ki szokott derülni hogy mik azok a hibái, vagy vannak-e olyanok amiket nem tudok elfogadni:) Viszont azt a pasit akit te leírtál tényleg ne az egyetemisták közt keresd. Még nem vagy lemaradva szerintem semmiről. Ha család centrikus pasid lesz, úgysem fog évtizedeket váratni a gyerekvállalással:)
2011. aug. 10. 21:48
 30/83 coffeez ***** válasza:
Na ja, én is 29 éves voltam mikor megvilágosodtam :)
2011. aug. 10. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!