Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?
A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"
"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...
Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:
Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.
Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.
Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.
Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?
Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.
Nem tudom,hol keressek még.
Kétségbeesett vagyok.
Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.
Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/
Nem mondtam,hogy még nincs pár elvárásom..:D
De akkor,hol keresgéljek?Otthon ülve,nem hiszem hogy szembe jönne a hercegem fehér lovon,hát akkor mit tegyek?
hova menjek még,hogy megtaláljam?
Szerintem nincs olyan sok rossz tulajdonságom,ami miatt kiesnék sok szűrön.
Rossz tulajdonságaim: haragtartás,sok dologba belekezdek de nem fejezem be-ezek mind saját hobbik,nem olyan dolgok amivel másnak is bekavarnék.Pl sportok.. sértődékeny vagyok,ezt általában nem mutatom ki,de párkapcsolatban nem sokat tűrnék..
Egy parkapcsolatban muszaj neha kompromisszumokat kotni.. a nelkul nem igazan megy. Te ezt szereted o azt, a lenyeg h kiegeszitsetek egymast.
En es a parom sem vagyunk egyformak.. szep is lenne:D
..de kiegeszitjuk egymast. O ezt szeret csinalni en azt.
Majd ha megtetszik neked valaki, akire még abszolút nem tudod, hogy illik-e az összes feltétel, akkor hidd el, nem fogod azt nézni, hogy aranyból vannak-e a kezei, vagy hogy magas-e a vérnyomása.
A másik pedig, hogy az emberek változnak. Lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki nagyon sokat bulizik, de melletted megváltozik majd és "megnyugszik".
"Van egy másik végletem is,van egy srác okos,művelt,jó család,humoros tényleg jó pasi,de itt meg az a baj,hogy neki a programok: étterem,teázó,yachtozás,múzeum,kiállítás,opera,színház de moziba nem hajlandó elmenni,ami nem gond de pl ő nem megy sehova gyalog,csak autóval"
Hát ez tényleg szörnyű...
Neked elárulom, mi a legnagyobb hibád. Az, hogy egy cseppnyi tolerancia sem szorult beléd és baromira magasan hordod az orrod.
Nem sertegetesnek szanom, inkabb csak jotanacsnak:
Szallj le a magas lorol, mert meg a vegen ugy jarsz mint a fentebb emlitett szomszedom. 37 evesen sincs senkije, mert olyanok az elvarasai kb mint a tiedek..
+a szomszedok (koztuk mi is) nem szivesen allunk szoba vele, mert olyan lekezeloen tud beszelni az emberrel.. mi, akiknek nincs magas diplomank az o szemeben csak por nep vagyunk.
De legalabb nekunk van 2 kezunk, ismerjuk a munkat, nem ugy mint o aki allandoan csak a nagy iskolajaval jon, meg h neki van mire felvagnia.. ha van, max. arra h se fozni se mosni sem takaritani nem tud, ami az o koraban mar boven alapveto dolog lenne.
Juhhu, nekem van egy munkatársam, jelenleg 38 éves, mindig tökéletes a kosztüm rajta, az ékszerei mennek egymáshoz, a ruhájához, a hajához, sportos egészséges és szép jogásznő.
Ment a válogatás vagy 15 évig, aztán most valahogy csak frusztrált, közömbös. Férfi nincs a közelébe, de mivel páros programokra mennek a barátai most már, így inkább egyedül marad. Még egy macskája sincs mert nem kedveli a kisállatokat.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!