Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
Hát pl de ezt nem ingyen mondom, ám: mi azt csináljuk, h HP3-ra öcsémmel megyek el, Förtelmes főnökökre anyámmal, Transformersre meg a pasimmal. Nem várom el tőle h mindent együtt csináljunk. Ő futó, én meg utálok futni szép lenne ha emiatt dobna! Menjen szépen futni, addig sütök egy sütit, v olvasok, és? Ja! És csak szólok, mint említettem mérnök, napi 10-15 órát dolgozik? Azt hiszed van ideje olvasgatni? HÁT NINCS! Örül ha a szakmai irodalomra jut ideje! Ébredj fel királylány!
2011. aug. 10. 22:30
 52/83 A kérdező kommentje:

Nem mondtam,hogy még nincs pár elvárásom..:D

De akkor,hol keresgéljek?Otthon ülve,nem hiszem hogy szembe jönne a hercegem fehér lovon,hát akkor mit tegyek?

hova menjek még,hogy megtaláljam?

Szerintem nincs olyan sok rossz tulajdonságom,ami miatt kiesnék sok szűrön.

Rossz tulajdonságaim: haragtartás,sok dologba belekezdek de nem fejezem be-ezek mind saját hobbik,nem olyan dolgok amivel másnak is bekavarnék.Pl sportok.. sértődékeny vagyok,ezt általában nem mutatom ki,de párkapcsolatban nem sokat tűrnék..

2011. aug. 10. 22:33
 53/83 anonim ***** válasza:

Egy parkapcsolatban muszaj neha kompromisszumokat kotni.. a nelkul nem igazan megy. Te ezt szereted o azt, a lenyeg h kiegeszitsetek egymast.

En es a parom sem vagyunk egyformak.. szep is lenne:D

..de kiegeszitjuk egymast. O ezt szeret csinalni en azt.

2011. aug. 10. 22:36
 54/83 anonim ***** válasza:
Ja, es mar tizen valahany eve ki tudunk jonni egymassal, a mai napig imadom, es o is engem.
2011. aug. 10. 22:38
 55/83 anonim ***** válasza:

Majd ha megtetszik neked valaki, akire még abszolút nem tudod, hogy illik-e az összes feltétel, akkor hidd el, nem fogod azt nézni, hogy aranyból vannak-e a kezei, vagy hogy magas-e a vérnyomása.

A másik pedig, hogy az emberek változnak. Lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki nagyon sokat bulizik, de melletted megváltozik majd és "megnyugszik".

2011. aug. 10. 22:42
 56/83 anonim ***** válasza:
Ja! meg lehet h összejössz mr tökéllyel, és 5 év múlva már nem megy veled túrázni, mert mondjuk a festés lesz a hobbija, v h teázni jár XD
2011. aug. 10. 22:48
 57/83 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy másik végletem is,van egy srác okos,művelt,jó család,humoros tényleg jó pasi,de itt meg az a baj,hogy neki a programok: étterem,teázó,yachtozás,múzeum,kiállítás,opera,színház de moziba nem hajlandó elmenni,ami nem gond de pl ő nem megy sehova gyalog,csak autóval"

Hát ez tényleg szörnyű...

Neked elárulom, mi a legnagyobb hibád. Az, hogy egy cseppnyi tolerancia sem szorult beléd és baromira magasan hordod az orrod.

2011. aug. 10. 22:49
 58/83 anonim ***** válasza:

Nem sertegetesnek szanom, inkabb csak jotanacsnak:

Szallj le a magas lorol, mert meg a vegen ugy jarsz mint a fentebb emlitett szomszedom. 37 evesen sincs senkije, mert olyanok az elvarasai kb mint a tiedek..

+a szomszedok (koztuk mi is) nem szivesen allunk szoba vele, mert olyan lekezeloen tud beszelni az emberrel.. mi, akiknek nincs magas diplomank az o szemeben csak por nep vagyunk.

De legalabb nekunk van 2 kezunk, ismerjuk a munkat, nem ugy mint o aki allandoan csak a nagy iskolajaval jon, meg h neki van mire felvagnia.. ha van, max. arra h se fozni se mosni sem takaritani nem tud, ami az o koraban mar boven alapveto dolog lenne.

2011. aug. 10. 23:00
 59/83 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem a problémádat...eszedbe jutott már, h egy kapcsolat =két ember? Mert nekem nem úgy tűnik. Kirándulni mehetsz apukáddal, pároddal meg majd csináltok olyat amit együtt szerettek, ő meg majd csinál a barátaival olyat, amit te nem szeretsz. Hol a probléma?
2011. aug. 10. 23:14
 60/83 anonim ***** válasza:

Juhhu, nekem van egy munkatársam, jelenleg 38 éves, mindig tökéletes a kosztüm rajta, az ékszerei mennek egymáshoz, a ruhájához, a hajához, sportos egészséges és szép jogásznő.

Ment a válogatás vagy 15 évig, aztán most valahogy csak frusztrált, közömbös. Férfi nincs a közelébe, de mivel páros programokra mennek a barátai most már, így inkább egyedül marad. Még egy macskája sincs mert nem kedveli a kisállatokat.

Ennyi

2011. aug. 11. 07:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!