Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?
A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"
"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...
Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:
Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.
Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.
Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.
Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?
Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.
Nem tudom,hol keressek még.
Kétségbeesett vagyok.
Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.
Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/
elnézést javítás: Semmilyen KÁROS szenvedélye ne legyen.
21 vagyok.
és nem,nem üti egymást az orvosi diploma meg az ezer mesterség.
Nagybátyám idegsebész és tökéletes aranykezű ember otthon is.Mident meg szokott javítani..:)
A kérdező kommentje:
Kérlek ne menjünk bele a diplomás és nem diplomás kérdésbe.
Nekem ez azért fontos,mert én speciel nagyon örülnék,ha a férjem is mérnök lenne vagy orvos...
Es ha tegyuk fel "csak" bolti elado, akkor mar nem is tudnad szeretni?
Vagy, aki a mernoktol es az orvostol lejjebb van azokat lenezed?
ma 21:28
Akkor ha ő valami ilyesmi volt, akkor talán őt veszed mércének. Lehet, hogy ezt nem kellene.
Nem kell megszabadulnod az elvárásaidtól, bár van egy-kettő, ami egyáltalán nem fontos egy boldog, harmonikus kapcsolathoz. Pl. semmi köze az érzelmekhez annak, hogy az illető mondjuk egy diplomás orvos legyen, a műveltség nem ettől függ. Ez inkább olyan számító dolognak tűnik, bocs. Attól sem lesz senki boldogtalan, ha a párja mindenben tökéletes, csak éppen nem tudja megszerelni a vízcsapot. Ez meg szőrszálhasogatás.
De sok elvárásod azért nem túlzás és vannak olyanok, akik nagy részüknek megfelelnek, de hogy minden így összejöjjön, annak nem sok az esélye. Azért nem kell feladni, ha csak ilyet tudsz elképzelni magad mellé.
Cigi: én nagyon nagyon utálom,ha valakinek büdös a bőre,keze,szája,haja feje. Nem szeretem a cigi szagot,senki nem dohányzik a családban,sőt még a baráti tárasaságnak is csak egy nagyon kicsi része igen.
Diploma: ha ő is mérnök lenne,akkor sok közös téma lenne máris,rengeteg közös átélt dolog(hasonló tárgyak,egyetemi emlékek)lehetséges közös érdeklődési kör,ilyenek.Az egész nagy családban mindenki mérnök vagy orvos,többnyire sebészek egyetlen egy tanár van.
Nekem fontos hogy diplomája legyen,nem a legfontosabb,de titkon mindig erre vágynék.Úgymond ez is valamennyire státuszszimbólum és,ha az egész családom diplomás nem hiszem hogy lehetetlen lenne ilyen pasit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!