Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:

wáá ti elkezdtetek kötekedni!

hagyjuk a diplomát,megint jön a sok válasz hogy a diplomától senki sem okosabb sem jobb ember,erről nem is szeretnék vitát nyitni.

A pénz nem fontos,ezt is csak arra írtam,hogy nem ezért akarom hogy diplomás legyen-nem számításból!!!!!

Nincs terveimben eltartani a pasimat.Persze ha jön valami az élet során,akkor persze,de nem úgy képzeltem hogy a szüleim pénzén élünk majd. A pénzt csupán,arra írtam,hogy nem erre hajtok.

2011. aug. 10. 21:52
 32/83 anonim ***** válasza:

Ja, es meg annyit hozza teszek h biztos h talalnal hozzad illo pasit, akivel jol megertenetek egymast nagyon sok mindenben, csak eppen nem kellene mindjart az elso randin a bizonyitvanyat kerned..

Ha vkivel ossze jossz, tok jol elvagytok, elbeszelgettek hulyeskedtek, stb. aztan par randi utan kiderul h nincs diplomaja akkor dobod a pasit akarmilyen jo fej is'

2011. aug. 10. 21:54
 33/83 anonim ***** válasza:
Nem kötekedünk, rávilágítunk, h az élet bizony nem habossütike!
2011. aug. 10. 21:55
 34/83 anonim ***** válasza:

Nem kötekedünk, rávilágítunk, h az élet bizony nem habossütike!

Egyetertek.

2011. aug. 10. 21:56
 35/83 A kérdező kommentje:

De pont a diplomába kapaszkodtok bele.

rengeteg rossz példát láttam arra,hogy a volt (4 suliba jártam) osztálytársaim többsége gondolta úgy,hogy neki nem kell diploma megy inkább dolgozni és aligha lesz egy diplomátlan emberből vezető,általában ők mind beosztottak.Ezzel nincs bajd,DE a diplomával máris jön egy minimum alapfizetés egy nyelv ismerete,biztosan.Én 4 nyelven beszélek és további kettőt szeretnék még megtanulni a közeljövőben.Ez már szinte egy hobbi:D

Kérlek most ne gyertek azzal,hogy egy okjs vagy érettségis embernek is lehet vezető beosztása,álomfizetése,és igen tudom lehet ő is tulajdonos.De ha egyszerűen nézzük a dolgokat,hogy nem sikerül saját vállalkozást nyitni(fodrászat,kajálda,szerelő cég) akkor már nem is annyira könnyű jó állást találni a sok diplomással szemben.

IGEN egyetértek abban,hogy tökéletes szakemberek lehetnek a szakmunkások,ez egyáltalán nem vitás.Nem tartom kevesebbnek azokat,akik nem tanultak tovább.

De ez nekem fontos.

Igazából nem tudom megérteni,hogyha nem a családi helyzet miatt(nincs lehetőségük támogatni,szegények,rossz körülmények) akkor miért nem mennek a fiatalok 18 évesen továbbtanulni? Hiszen ezer meg ezer szak létezik,amik közül egy biztos tetszene nekik!Miért vágynak arra,hogy máris dolgozzanak,ha teszem azt nem kényszerülnek rá annyira?

és írtam már,hogy nem a diploma hiánya miatt szakítanék egy férfival,de örülnék ha neki is lenne.csak ÖRÜLNÉK,mert számomra legbelül ez fontos dolog.Nem támadnám a pasimat sohasem azért,mert neki nem lenne vagy valami. Már nem azért de az első randin ez kitudódik-megkérdezik általában egymást az emberek ki mivel foglalkozik,hol dolgozik,esetleg hol tanult,ilyesmik-ezek általános beszéd témák egy első találkozásnál szerintem.

2011. aug. 10. 22:08
 36/83 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Ha majd találkozol egy olyan pasival, aki tényleg hatással lesz rád, ez az egész "milyennek kell lennie" lista eszedbe sem fog jutni.
2011. aug. 10. 22:10
 37/83 A kérdező kommentje:
De azt mondjátok el nekem,hogy melyik felsorolt tulajdonság az,ami túlzás? A diplomán kívül.
2011. aug. 10. 22:11
 38/83 anonim ***** válasza:
100%

Adj fel egy társkereső hirdetést, hátha lesz olyan pasi, aki tökéletes! Ettől függetlenül: mi van, ha megtalálod, és mégsem szeretsz bele...? Hozzámész csak azért, mert a listádon szereplő elvárásoknak megfelel? Vagy mégis, szerinted ez hogyan működik a valóságban?

A párkapcsolatok nem úgy működnek, mint a nagybevásárlás, hogy fogod a listád, és pakolod, ami kell. A szerelemben éppen az a szép, hogy jön két tökéletlen emberpéldány, akik tökéletesnek találják egymást. Aztán később, ha már múlik a köd, szépen összecsiszolódnak, és megtanulják elfogadni egymás hibáit is... A te felfogásoddal házat, meg kocsit szokott az ember keresni, nem pedig párt...

Várhatsz a Tökéletesre. Csak közben esetleg elmegy majd melletted a Tökéletlen, aki szeretni tudott volna téged, és akit talán te is szerettél volna, ha bele tudtad volna passzintani a rendezett, élére vasalt világodba...

2011. aug. 10. 22:11
 39/83 anonim ***** válasza:

Van egy férfi ismerősöm, akinek hasonlóan magas elvárásai vannak mint neked. Csak annyit mondanék, hogy 27 éves és életében nem volt még barátnője, mert hát ő nem adja lejjebb a szintet. Ezzel azt hiszem el is mondtam, mennyi esélyed van így a szerelemre.

Nem kéne illúziókban élni. Ja és még egy dolog. Ez az ismerősöm is azt hiszi, hogy ő tökéletesen eleget tesz az általa nyújtott elvárásoknak. Én valahogy nem így látom külső szemlélőként. Lehet, ezen is el kellene gondolkodnod....

2011. aug. 10. 22:12
 40/83 anonim ***** válasza:

Kiderül, na hát és akkor? Figyelj, ezt túldimenzionálod!

Ha szerelembe esel totál vak és süket leszel a diploma, cigi témákra MINIMUM. Az ilyesmi nem számít! Tudom mert én sem cigizek, és utálom a szagát, de a szerelem még a cigi szagát is megszépíti és egy szakmunkás bizit is doktori disszertációvá változtat, ez így működik, ennyi. Felesleges dolgokon görcsölsz

2011. aug. 10. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!