Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?
A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"
"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...
Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:
Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.
Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.
Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.
Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?
Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.
Nem tudom,hol keressek még.
Kétségbeesett vagyok.
Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.
Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/
wáá ti elkezdtetek kötekedni!
hagyjuk a diplomát,megint jön a sok válasz hogy a diplomától senki sem okosabb sem jobb ember,erről nem is szeretnék vitát nyitni.
A pénz nem fontos,ezt is csak arra írtam,hogy nem ezért akarom hogy diplomás legyen-nem számításból!!!!!
Nincs terveimben eltartani a pasimat.Persze ha jön valami az élet során,akkor persze,de nem úgy képzeltem hogy a szüleim pénzén élünk majd. A pénzt csupán,arra írtam,hogy nem erre hajtok.
Ja, es meg annyit hozza teszek h biztos h talalnal hozzad illo pasit, akivel jol megertenetek egymast nagyon sok mindenben, csak eppen nem kellene mindjart az elso randin a bizonyitvanyat kerned..
Ha vkivel ossze jossz, tok jol elvagytok, elbeszelgettek hulyeskedtek, stb. aztan par randi utan kiderul h nincs diplomaja akkor dobod a pasit akarmilyen jo fej is'
Nem kötekedünk, rávilágítunk, h az élet bizony nem habossütike!
Egyetertek.
De pont a diplomába kapaszkodtok bele.
rengeteg rossz példát láttam arra,hogy a volt (4 suliba jártam) osztálytársaim többsége gondolta úgy,hogy neki nem kell diploma megy inkább dolgozni és aligha lesz egy diplomátlan emberből vezető,általában ők mind beosztottak.Ezzel nincs bajd,DE a diplomával máris jön egy minimum alapfizetés egy nyelv ismerete,biztosan.Én 4 nyelven beszélek és további kettőt szeretnék még megtanulni a közeljövőben.Ez már szinte egy hobbi:D
Kérlek most ne gyertek azzal,hogy egy okjs vagy érettségis embernek is lehet vezető beosztása,álomfizetése,és igen tudom lehet ő is tulajdonos.De ha egyszerűen nézzük a dolgokat,hogy nem sikerül saját vállalkozást nyitni(fodrászat,kajálda,szerelő cég) akkor már nem is annyira könnyű jó állást találni a sok diplomással szemben.
IGEN egyetértek abban,hogy tökéletes szakemberek lehetnek a szakmunkások,ez egyáltalán nem vitás.Nem tartom kevesebbnek azokat,akik nem tanultak tovább.
De ez nekem fontos.
Igazából nem tudom megérteni,hogyha nem a családi helyzet miatt(nincs lehetőségük támogatni,szegények,rossz körülmények) akkor miért nem mennek a fiatalok 18 évesen továbbtanulni? Hiszen ezer meg ezer szak létezik,amik közül egy biztos tetszene nekik!Miért vágynak arra,hogy máris dolgozzanak,ha teszem azt nem kényszerülnek rá annyira?
és írtam már,hogy nem a diploma hiánya miatt szakítanék egy férfival,de örülnék ha neki is lenne.csak ÖRÜLNÉK,mert számomra legbelül ez fontos dolog.Nem támadnám a pasimat sohasem azért,mert neki nem lenne vagy valami. Már nem azért de az első randin ez kitudódik-megkérdezik általában egymást az emberek ki mivel foglalkozik,hol dolgozik,esetleg hol tanult,ilyesmik-ezek általános beszéd témák egy első találkozásnál szerintem.
Adj fel egy társkereső hirdetést, hátha lesz olyan pasi, aki tökéletes! Ettől függetlenül: mi van, ha megtalálod, és mégsem szeretsz bele...? Hozzámész csak azért, mert a listádon szereplő elvárásoknak megfelel? Vagy mégis, szerinted ez hogyan működik a valóságban?
A párkapcsolatok nem úgy működnek, mint a nagybevásárlás, hogy fogod a listád, és pakolod, ami kell. A szerelemben éppen az a szép, hogy jön két tökéletlen emberpéldány, akik tökéletesnek találják egymást. Aztán később, ha már múlik a köd, szépen összecsiszolódnak, és megtanulják elfogadni egymás hibáit is... A te felfogásoddal házat, meg kocsit szokott az ember keresni, nem pedig párt...
Várhatsz a Tökéletesre. Csak közben esetleg elmegy majd melletted a Tökéletlen, aki szeretni tudott volna téged, és akit talán te is szerettél volna, ha bele tudtad volna passzintani a rendezett, élére vasalt világodba...
Van egy férfi ismerősöm, akinek hasonlóan magas elvárásai vannak mint neked. Csak annyit mondanék, hogy 27 éves és életében nem volt még barátnője, mert hát ő nem adja lejjebb a szintet. Ezzel azt hiszem el is mondtam, mennyi esélyed van így a szerelemre.
Nem kéne illúziókban élni. Ja és még egy dolog. Ez az ismerősöm is azt hiszi, hogy ő tökéletesen eleget tesz az általa nyújtott elvárásoknak. Én valahogy nem így látom külső szemlélőként. Lehet, ezen is el kellene gondolkodnod....
Kiderül, na hát és akkor? Figyelj, ezt túldimenzionálod!
Ha szerelembe esel totál vak és süket leszel a diploma, cigi témákra MINIMUM. Az ilyesmi nem számít! Tudom mert én sem cigizek, és utálom a szagát, de a szerelem még a cigi szagát is megszépíti és egy szakmunkás bizit is doktori disszertációvá változtat, ez így működik, ennyi. Felesleges dolgokon görcsölsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!