Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
74%

Szia, a nemkikolcsonzos konyvtaraknak igenis van ismerkedesi kulturaja. Olyanba jarsz?

Amugy azt gondolom, a 20 ev koruliek még nem ilyenek semmiképp, majd a 45 felettiek kozt fogsz 15 ev mulva nezelodni, ott vannak ilyenek.:) 45 folott mar kiderul egy ferfirol, hogy belerokkant-e az életbe (70 nez ki, vagy mar meg is halt), vagy életerős, aranykezű kölyök, amilyent keresel.;)

2011. aug. 10. 21:17
 2/83 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen férfi nincs,ha erre vársz,tényleg egyedül maradsz.

Vannak alapvető igények persze,nem akarhatsz mindent egyszerre.Igényes,udvarias,értelmes,hűséges persze,de diploma nélkül is lehet valaki ember,sőt.

2011. aug. 10. 21:17
 3/83 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen nagyon kevés van. Nem mondom, hogy nincs, de nagyon kevés. És valószínűleg már foglalt. :(

Magadtól is elvárod mindezt egyébként? Nem bántásnak szánom!!!

2011. aug. 10. 21:19
 4/83 A kérdező kommentje:

Kérlek ne menjünk bele a diplomás és nem diplomás kérdésbe.

Nekem ez azért fontos,mert én speciel nagyon örülnék,ha a férjem is mérnök lenne vagy orvos...

2011. aug. 10. 21:20
 5/83 anonim ***** válasza:
90%
Ne az igényeidet keresd egy pasiban, lehet, hogy a kocka, bulizós fiú pár év múlva egy szuper pasi lesz. Hogy várhatsz el egy huszonéves sráctól ilyen dolgokat. Ez 30 feletti pasikra jellemző, talán társkeresőn találsz.
2011. aug. 10. 21:21
 6/83 A kérdező kommentje:

Most írjak önvényező sorokat,hogy mit tudok nyújtani én?Igen,ezek nálam mind megvannak még pár plusszal is.

Nem mondom,nekem is van pár rossz tulajdonságom,de szerintem kezelhetőek.

Mi az amiről le kell mondanom,mi az ami ekkora elvárás?

2011. aug. 10. 21:22
 7/83 anonim ***** válasza:
100%

Egyiktől se,mert ugyis kitennéd vagy boldogtalan lennél.

A káros szenvedélyt leszámitva ( cigi,kávé nekem nem gond,de alkohol kizárva) ezek nekem is alapfeltételek,csak plusszba jön még hozzá hogy tudjunk beszélgetni éjszakákon át,a jelenléte is felviditson,ne csavarogjon,ne legyen anyucikisfia,viselje el a vásárlósmániám (fizum megvan hozzá,tehát a pénze nem kell),legyen képes bókolni,szeressen kirándulni,táncolni.Jah és egyenrangú félként tekintsen rám,ne pedig házicselédre,akinek a konyhában a helye.Meg ami még nem jut eszembe.

Csak nem volt aki mindennek megfelelt volna.Igy összejöttem egy olyannal,aki kb 70%-nak megfelelet (hibái: bók nulla,kirándulós,mászkálós kedv nulla,kötődött nagyon az anyjához,és piszkálta a csőrét,hogy talpraesetteb vagyok)

Több évig kibirtuk együtt,de elegem lett,kitettem,pedig szerettem.

Nem sokkal később megtaláltam,aki minden feltételnek megfelel,sok év után is azt tudom mondani,hogy még a hibái is szeretnivalóak.És ő ugyanigy van velem.

Lejjebb adni az igényekből arra volt jó,hogy rájöjjek,nem szabad.

Igz pár évet elpazaroltam erre,de tapasztalatnak jó volt.

És kellett valaki,amig a nagy Ő-vel egymás mellé sodródunk:)

hány éves vagy egyébként?

2011. aug. 10. 21:22
 8/83 anonim ***** válasza:
54%
Nem akartam bántani a diplomásokat,de vannak köztük is selejtek.Az orvosi hivatás,és a családcentrikusság máris üti egymást.Értelmiségi ember ritkán fog csavarhúzót,vagy kalapácsot.Akinek semmilyen szenvedélye nincs,az meg nem is él.
2011. aug. 10. 21:23
 9/83 A kérdező kommentje:
Nem éppen az esetem a 20/24 h gép előtt WOW-ozo.Sem az aki éjszakánként iszik,délben kell és posztol facebookra,hogy mekkora király milyen f@szságokat csináltak tegnap.
 10/83 anonim ***** válasza:
70%
Azért agyalsz te ezen ennyit, mert nem vagy szerelmes. Ha elér a szerelem, akkor úgyis sutba fogod dobni ezt a sok "feltételt". Ennyi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!