Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik elvárásomtól...

Most akkor melyik elvárásomtól kéne megszabadulnom, hogy nekem is legyen családom?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ilyen válaszok ihlették "Túl sokat válogat"

"Egyedül fog megöregedni" "Túl sok az elvárása" ...

Nő vagyok és jelenleg szeretném,hogy egy férfi:

Legyen igényes,sportos,egészséges,udvarias,művelt,normális diplomás,családcentrikus,pörgős természetű,nem dohányzó,semmilyen szenvedélye ne legyen,hűséges legyen,"aranyból" legyenek a kezei-értem itt,hogy ne okozzon gondot egy felújítás,javítás ilyenek,határozott és okos legyen.

Járok egyetemre is,de ott idáig nem sikerült rendes pasit találni,szélsőségekkel futottam össze a bulizós és a kockákkal.

Járok sportolni is,ott vannak helyes srácok,de sajnos többnyire igénytelenek vagy nem elég okosak.

Járok könyvtárba is,de ott hogy ismerkedjek ha mindenki csendben olvas?

Nem járok bulizni,csak nagyon ritkán-de arra a színvonalra inkább semmit nem mondok.

Nem tudom,hol keressek még.

Kétségbeesett vagyok.

Nem tudok szeretni valakit,ha nem felel meg az igényeimnek,mert akkor biztos idegesíteni fog az a rossz tulajdonsága.

Nem vagyok visszahúzódó,sem gátlásos,sem ronda...=/

2011. aug. 10. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
Önmagában egyik felsorolt tulajdonság sem túlzás. Az a túlzás, hogy te azt szeretnéd, hogy ez "20" felsorolt tulajdonság egyszerre! legyen meg valakiben.
2011. aug. 10. 22:15
 42/83 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ideig-óráig lehet, hogy eltekintene a kérdező egy-egy elvárástól, de ahogy elmúlna a rózsaszín köd, már nagyon zavarná azoknak a hiánya.
2011. aug. 10. 22:17
 43/83 A kérdező kommentje:

Nem listával ismerkedek!:D

Eszemben sincs,de ezeket csak azért soroltam fel,hogy vegyük hogy megismerkedtem egy pasival és kiderült róla,hogy kapzsi,akkor igen is ez nagyon fog zavarni MINDIG,mert én nem vagyok az mert pl ezt nem tolerálom.

De nem tudom elképzelni az életemet egy olyan férfival sem,aki nem szeret kirándulni,utazni.Azt még megértem,hogy mondjuk nem szeret sátrazni,hát jó menjünk szállásra vagy valami alternatíva,de az hogy én elszeretnék menni pár napra Ausztriába kirándulni ő meg azt mondja inkább otthon maradna.vagy ez igaz bármilyen más programra is... csak úgy gondoltam eddig,hogy fontos az hogy közös érdeklődése legyen a pároknak. Pl látom apámon,hogy ő szinte szenved attól,hogy anyám nem képes velünk jönni kempingezni,kirándulni,nem szeret tervezgetni és nem merész..

2011. aug. 10. 22:17
 44/83 anonim ***** válasza:
Van a szomszedomban egy ilyen "tokeletes" all. (oszerinte legalabbis) tobbdiplomas no.. 37 eves, es meg mindig nincs pasija mert meg mindig a herceget varja feher lovon.
2011. aug. 10. 22:18
 45/83 anonim ***** válasza:

Akkor elsosorban ezeket az elvarasokat nezd, keress magadnak olyan pasit aki pl.ugyanugy szereti a termeszetet mint te, szeret kirandulni, satrazni stb. es meg jo fej is, de ne az iskolajat nezd.

Ez az orvos vagy mernok dolog nem veletlenul a csaladod elvarasa? ..mert akkor ne foglalkozz vele, nem ok fognak elni a te pasiddal hanem te magad, neked kell h tetszen.

2011. aug. 10. 22:24
 46/83 anonim ***** válasza:

önmagában egyik elvárás sem túlzás. az elvárások száma a túlzás. ennyi mindennek nem lehet megfelelni. habár, biztos van ilyen pasi a földön, akit te keresel, nem sok, de biztos van. na ezeknek a pasiknak van szintén egy ilyen listája, ami első körben kiszűr téged.

úgyhogy egyedül fogsz megöregedni.

2011. aug. 10. 22:25
 47/83 A kérdező kommentje:

Van és volt is sok udvarlóm,de hiszem azt hogy az én hibámból nem lett belőlük komoly kapcsolat.

Mivel pl volt egy ideális srác,helyes volt sportos érdekes,szenvedély mentes,humoros mindenben benne volt,minden jó volt csak 2-3 hónap együtt edzés és külön programok után,rájöttem hogy nem fog menni,mert buta,nem elég művelt nem is olvas..

Van egy másik végletem is,van egy srác okos,művelt,jó család,humoros tényleg jó pasi,de itt meg az a baj,hogy neki a programok: étterem,teázó,yachtozás,múzeum,kiállítás,opera,színház de moziba nem hajlandó elmenni,ami nem gond de pl ő nem megy sehova gyalog,csak autóval,egyszer annyit noszogattam,hogy jöjjön aquaparkba,elmentünk de feszült volt,unta azt mondta ez nem volt izgalmas(nem fél sem a víztől sem a magasságtól) túl sok ember volt számára,nem nevetett egyszer sem,nem volt játékos semmi. Én szeretem az ő programjait is,de nincs benne aktivitás.

Tényleg sok ez az elvárás,de ezeknek én is megfelelek...így hasonszőrűt próbáltam találni.

Nem tudom,hogy legyek boldog =(

2011. aug. 10. 22:26
 48/83 anonim ***** válasza:

Lusta vagyok elolvasni a kommenteket.

Nekem a listám ennél ezerszer hosszabb. Nem adom lejjebb, mert annak hatalmas pofáraesés és boldogtalanság a vége. Kipróbáltam.

Megéri? Nem. Úgyhogy marad a lista. Nem lehetetlen olyat találni aki megfelel...

2011. aug. 10. 22:28
 49/83 anonim ***** válasza:

jaj, nagyon aranyos vagy(: nem baj az, ha keresed az Igazit, a Nagy Ő-t, a Tökéleteset, csak, ahogy egy előző válaszoló leírta, ne menj el amellett, aki ugyan nem tökéletes, de megvan az a bizonyos szikra, mert lehet, hogy melléd ő rendeltetett (még ha te nem is érzed méltónak) és ha kidobod, mert nem tud barkácsolni, talán egyedül kell mindkettőtöknek megöregedni, vagy más nagy Ő-jével jössz/jön össze... (és ezzel felborítod a világ egyensúlyát:D) megértem, hogy nem adod alább, de ne engedd, hogy a büszkeséged miatt otthagyj egy elvárásaidnak nem megfelelőt.

a tökéletesség egy idő után unalmassá válik. az az izgalmas, ha egy kicsit hibás a gyártmány, lehet csiszolódni. az a legszebb része. ő is alakít téged, te is őt, és tökéletesek lesztek egymás számára. olyannyira, hogy nemcsak hogy le tudnád vele élni az életed, de nélküle el se tudnád képzelni. és nem érdekelne, hogy bolti eladó, hogy lusta és cigiszagú. sok szerencsét(:

2011. aug. 10. 22:29
 50/83 anonim ***** válasza:

"Mivel pl volt egy ideális srác,helyes volt sportos érdekes,szenvedély mentes,humoros mindenben benne volt,minden jó volt csak 2-3 hónap együtt edzés és külön programok után,rájöttem hogy nem fog menni,mert buta,nem elég művelt nem is olvas.."

Ez a butasaga abban mutatkozott meg h nem olvas?

2011. aug. 10. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!