Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségek akiket megcsalt a...

A feleségek akiket megcsalt a férjük, mi éreznek?

Figyelt kérdés
A férfi nagyon jól eltitkolta előlem, hogy nős. 4 hónap után derült ki amikor zokogva felhívott a felesége. nagyon sajnálom szegény nőt..
2011. aug. 1. 12:10
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

A lány viszont egy életen át az arcán hordta, "megjelölte"..

Egyik félnek sem jó.

2011. aug. 1. 13:04
 32/54 anonim ***** válasza:

Értem. ez azért jó jel, és szimpatikus a nőtől, hogy van ekkora belátása, hogy nem rád zúdítja.

Talán ha lecsillapodtak a kedélyek , beszélhetnél vele még egyszer, megkérdezhetnéd, hogy van azóta ,és biztosíthatnád afelől, hogy végeztél a pasival.

És visszaadhatjátok neki..

2011. aug. 1. 13:06
 33/54 anonim ***** válasza:

Ez a savas dolog borzalom,ilyet senki nem érdemel..

Ráadásul a nőnek is ,a pasinak is ekkora bűntudattal kell élnie, ha pár év után rájött, hogy emiatt azért nem kellett volna megnyomorítania a csajt.

2011. aug. 1. 13:08
 34/54 A kérdező kommentje:
13.06os. arra is gondoltam, hogy ha belemegy a feleség. akkor pár hónap múlva újra megkeresem a férjét, hogy vissza tudjuk adni neki amit velünk tett..
2011. aug. 1. 13:09
 35/54 anonim ***** válasza:
68%
Én is módszeresen megbosszulnám, jót tesz a lelkednek a tervezgetés, bár lehet pár hónap után már csak legyintesz az egészre.
2011. aug. 1. 13:10
 36/54 A kérdező kommentje:
ha a feleség igent mond erre akkor nagyon szívesen segítek neki majd.
2011. aug. 1. 13:11
 37/54 anonim ***** válasza:

És te amúgy hogy érzed magad ?

Ez neked is óriási csalódás volt..

2011. aug. 1. 13:12
 38/54 A kérdező kommentje:
csalódott vagyok. átverve érzem magam. kihasználtnak.. mintha csak egy játékszer lettem volna.. becsapottnak. másrészt meg undorítónak érzem magam.
2011. aug. 1. 13:14
 39/54 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne, ha lekötnéd minden felesleges percedet, programokat szerveznél, kikapcsolódnál, ha tudsz, utazgatnál.

ilyenkor nem jó túl sokat agyalni.

2011. aug. 1. 13:17
 40/54 A kérdező kommentje:
szerintem is ez lenne a legjobb.. de egyenlőre az esik a legjobban ha azon gondolkozom, hogyan tudnám megalázni a pasit..
2011. aug. 1. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!