A feleségek akiket megcsalt a férjük, mi éreznek?
12.26-nál a pont.
Egyébként az ember, ha egy pasi udvarolni kezd neki, általában nem azzal indít, hogy "ugye nem vagy nős?", hanem jóhiszeműen feltételezi, hogy egyedülálló.
Kérdező, szerintem se hívogasd, nem neked kell bocsánatot kérni, ez a kettejük ügye. A te dolgod kirúgni a pasit, bár gondolom, ez már megtörtént.
Azért kérnék bocsánatot, mert engem zavarna, hogy akaratlanul is ilyesmit okoztam/ilyesmiben vettem részt. Ráadásul négy hónapig. És mert alapvetően ez a minimális emberi gesztus, amit szükségesnek éreznék afelé a nőtársam felé, akivel ez megtörtént.
Még akkor is, ha nem tudtam.
A törvények "nem ismerete" sem ment fel senkit a betartásuk alól.
En azt kerdeznem meg toluk, h miert nem figyeltek jobban oda a ferjukre?
Megerdemeltek!
Hát én olyasmiért nem kérnék bocsánatot, amiben jóhiszeműen és korrekten jártam el.
Ez nem törvény kérdése, hanem etikusságé, empátiáé.
Kérdező, voltam a helyedben valamikor. Az én "társam" is köztiszteletben álló, meglehetősen vallásos, istenfélő embernek mutatta magát. A legjobb ilyenkor az lenne, ha a pasi két szék között a földre esne, de szerintem ez elég ritkán következik be.
Mit fogsz most tenni?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
Na és miért vagyok bunkó??Akkor az vagyok rendben!Ok hogy nem tudott róla,de hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni amikor sírva felhívja??Nem elég egyértelmű hogy mit érezhet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!