A feleségek akiket megcsalt a férjük, mi éreznek?
Ha jól titkolja, akkor sosem derül ki és nem érez semmit a felesége..
Ha kiderül, akkor jönnek a kétségek és az, amit eddig jónak hitt, mind hazugság..
Én voltam mind két helyzetben, mint élettársat csaltak meg, és csak akkor léptem én is félre mikor kiderült!! Akkor egy világ omlott össze bennem! Jó ideig nem tudtam senkiben sem megbízni!
A másik esetben én sem tudtam, h nős, mikor kiderült küldhettem el, jött utánam, zaklatott! ect..
Hallottam olyanról, akit felkeresett a megcsalt feleség és leöntötte savval a lány arcát. Ez megtörtént!
jaj, ez szörnyű... Az ilyeneket mindig nagyon sajnálom.
:(:(
ma 12:51 vaok, mikor engem csaltak meg nm pátyolgatott és nm is foglalkozott az érzéseimmel senki..
Gondolhatod h ki lehetett a felség, ha erre vetemedett..
Kérdező, szerintem egy ilyen típusú férfinál az lehet az egyik legjobb visszavágás, ha tényleg leégetitek nyilvánosan.
A feleség egyébként amikor felhívott, mennyire haragudott rád és mennyire a férjére ? A telefon alapján hogy csapódott le benne, hogy nem tudtál a házasságukról ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!