Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt feleségek! Ti meg...

Megcsalt feleségek! Ti meg tudtatok bocsájtani a férjeteknek, vagy elváltatok?

Figyelt kérdés

A mi esetünk nagyon komplikált... 7 éve vagyunk együtt, van egy 1,5 éves gyermekünk. Én nagyon szeretem, mindig is szerettem, minden időmet vele szerettem tölteni. Az utóbbi 2 évben feltűnt egy pár dolog, gondoltam is rá, hogy lehet megcsal, de nem akartam elhinni róla. Egy pár hete viszont megtudtam, hogy majdnem 2 évig volt egy másik nője, a szívem szakad meg ha rágondolok... A férjemmel nem tudom megbeszélni a dolgot, mivel önhibáján kívül nincs itthon hónapok óta, és egy pár hónapig még nem is lesz. Most egyenlőre nem tudok úgy gondolni rá, ahogy eddig, nagyon csalódott vagyok! Amúgy rendes, dolgos ember, sokat dolgozott, hogy fenn tartsa a családot. Gondoltam azért még egy esélyt adok neki, miután átbeszéltük a történteket.

Várom a tapasztalatokat azoktól a nőktől, akiket megcsaltak, de adtak még egy esélyt a párjuknak! Kíváncsi lennék, hogy mi lett utána?!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 11. 15:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Már most mentegeted, pedig fölösleges. Ha ennyi ideig csalt lelkifurdalás nélkül, hidd el, megteszi újra.

Nem hinném, hogy "még egy eséllyel" sokra mennél. Vagy tudomásul veszed és elfogadod, hogy ilyen,és vele maradsz, vagy elhagyod. Megváltozni nem fog.

Egyébként megbocsátani meg lehet, elfelejteni nem.

2010. febr. 11. 15:43
 2/31 anonim ***** válasza:
58%

Én a másik odlalról tudok nyilatkozni... nem megcsalt feleség voltam, hanem én voltam, akivel megcsalták a feleséget :-/

Egyszer lebuktunk. Volt nagy színjáték, megbeszéltük, hogy mit mond majd nekem a felesége előtt. Így is lett. Nem sokkal utána (pár nap) már keresett is, hogy folytatható a dolog.

Szóval én nem tudnám megbocsájtani, mert láttam ilyet szeretői oldalról sajnos. :-/

Igazából neked kell tudno, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha elhagyod a kicsivel akkor tudsz- e hová menni, meg tudtok- e élni. És azt is, ha nem hagyod el, hogy át tudsz- e lépni az elmúlt 2 év hazugságain és megbízni benne. Nekem nem menne. Kivéve ha nem tudsz hová menni. Akkor adva van, hogy mit tegyél. :-(

2010. febr. 11. 15:45
 3/31 A kérdező kommentje:

"Már most mentegeted, pedig fölösleges."

Igazad van, mentegetem, de nem is tudom miért? Nem egy futó kaland volt, az biztos...

2010. febr. 11. 15:47
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Én haza sem engedném.
2010. febr. 11. 15:53
 5/31 A kérdező kommentje:

15:45-s hozzászóló!

Örülök, hogy te is írtál! Én mondjuk sohasem lennék együtt egy férfival, ha tudom felesége vagy barátnője van... Azt írtad te sem bíznál már tovább ilyen férfiban, azt hiszem igazad van! A legrosszabb az az egészben, hogy ebben az időszakban voltam terhes és szoptatós anyuka... Egyébként anyukámékhoz bármikor visszamehetek.

Minden férfi megcsalja az asszonyát???

2010. febr. 11. 15:57
 6/31 anonim ***** válasza:
73%

Hát a többség és sokan védik őket,még a szakemberek is,merthogy nekik ez csak kaland és kell nekik.

Hát nemtudom, én tuti rögtön kirúgnám,mert elég heves vérmérsékletű vagyok,aztán szétszabnám magam,mert ha megcsalt akkor nem lehettem jó sem az ágyban sem a szívében:(

^^

2010. febr. 11. 16:00
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"A férjemmel nem tudom megbeszélni a dolgot, mivel önhibáján kívül nincs itthon hónapok óta, és egy pár hónapig még nem is lesz."

Ez mit is jelent? Önhibáján kívül? Ez nem úgy hangzik, mintha dolgozna... börtönben van?

2 év az két év... már amikor megcsalt akkor el volt szúrva a kapcsolatotok, és vajon mikor kezdődhetett az elcseszés, hiszen megcsalni valakit... az is egy folyamat.

Két évet nem lehet elfelejteni, vagy kitörölni. Kár ezen gondolkodni szerintem.

2010. febr. 11. 16:01
 8/31 anonim ***** válasza:
82%

Igaz engem még nem csaltak meg(vagy csak nem tudok róla),de hasonlóképpen mentegetném ahogy te,de a végén azt hiszem arra jutnék hogy ez nem egy "egyalkalmas véletlen csak dug@s" volt hanem igenis ez egy szerelem lehetett neki ha 2 évig tartott.

És ha ez áll fenn akkor félrekell tenned azt hogy szereted,azt hogy nem akarsz válni a gyerek miatt is.

Szakítani kell vagy beletörődni és hasonlóképp viselkedni mint a férjed és benne élni egy látszatházasságba,.ami gondolom neked nem menne.

Szóval szerintem kutyából nem lesz szalonna!!

Az én férjem hajlamos arra hogy flörtölgessen,kell neki a visszajelzés,ezzel tisztában vagyok tudom h nem fog megváltozni de ügyelünk arra h ne menjem messzebbre:-)

2010. febr. 11. 16:02
 9/31 anonim ***** válasza:
35%
Szia! Nem minden férfi csalja meg a feleségét! Nagyon sok múlik a nőn is! Írásod alapján te túlságosan "adtad magad", ez nem jó! Ha egy nő mindig csüng a férfin, és állandóan elhalmozza a szeretetével, ezzel a férfi egy idő után nem fog tudni mit kezdeni. Lehet, hogy túl sok voltál neki, általában mindig két ember a hibás, ha tönkremegy egy kapcsolat. Légy titokzatosabb, visszafogottabb, éreztesd vele, hogy ezentúl meg kell küzdenie érted/szeretetedért. Egyből izgalmasabb lesz neki a dolog.. szerintem ne hagyd még el, hiszen ott van a pici is. A nő azért nő, hogy tudjon taktikázni, és vissza tudja csábítani a férjét.. Persze az sem árt, ha nem hanyagolod el magad.. Szerintem adj még neki esélyt. 34/N
2010. febr. 11. 16:04
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi hazugsággal eltöltött idő után semmiképpen nem bocsájtanék meg. Ha két évet képes volt hazugságban élni mellettem, akkor le is út fel is út.
2010. febr. 11. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!