Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt feleségek! Ti meg...

Megcsalt feleségek! Ti meg tudtatok bocsájtani a férjeteknek, vagy elváltatok?

Figyelt kérdés

A mi esetünk nagyon komplikált... 7 éve vagyunk együtt, van egy 1,5 éves gyermekünk. Én nagyon szeretem, mindig is szerettem, minden időmet vele szerettem tölteni. Az utóbbi 2 évben feltűnt egy pár dolog, gondoltam is rá, hogy lehet megcsal, de nem akartam elhinni róla. Egy pár hete viszont megtudtam, hogy majdnem 2 évig volt egy másik nője, a szívem szakad meg ha rágondolok... A férjemmel nem tudom megbeszélni a dolgot, mivel önhibáján kívül nincs itthon hónapok óta, és egy pár hónapig még nem is lesz. Most egyenlőre nem tudok úgy gondolni rá, ahogy eddig, nagyon csalódott vagyok! Amúgy rendes, dolgos ember, sokat dolgozott, hogy fenn tartsa a családot. Gondoltam azért még egy esélyt adok neki, miután átbeszéltük a történteket.

Várom a tapasztalatokat azoktól a nőktől, akiket megcsaltak, de adtak még egy esélyt a párjuknak! Kíváncsi lennék, hogy mi lett utána?!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 11. 15:36
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Gondolkodtam, de nem tudok megbocsájtani. Eldöntöttem, hogy elválunk. Hogy honnan tudtam meg? Az érdekes sztori, sokan úgysem hisznek benne... Jósnőnél voltam, ő mondta először. Nem vettem komolyan, igazából én sem nagyon hiszek ebben, csak kíváncsi voltam miket mond. A lényeg, hogy bogarat ültetett a fülembe, és elkezdtem kérdezősködni, vagyis inkább tényként állítottam be, hogy tudom megcsalt. Erre ketten is beismerték, hogy így van, ők meséltek részleteket is. Szóval bármilyen hihetetlen is, de így derült ki...
2010. febr. 18. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!