Ha valaki bepróbálkozna nálatok, elmondanátok a párotoknak/férjeteknek?
Velem megtörtént, elhúztam a fejem szerencsére, mégis büntudatom volt. Hiába, hogy nem volt semmi, idegesített ez az egész helyzet és elmondtam a férjemnek. Hát nem örült neki, annak igen, hogy nem hagytam magam, de a szitunak nem. Mondta, hogy érezte, hogy elöbb-utòbb ez bekövetkezik, mert látta már elöször is, hogy hogyan néz rám az illetö. Szerintem rosszul esett neki, mert utána picit magába fordult.
Szerintetek rosszul tettem, hogy elmondtam neki? Csak felesleges bajt csináltam?
Azért kérdezem, hogy legközelebb hogyan cselekedjek ilyen esetben.
Elmondanám (már el is mondtam egyszer) az teljesen biztos, mert képtelen lennék titkolózni párom előtt, DE egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb ötlet.
Mármint ha neked semmi közöd a dologhoz és eszedbe se jut belemenni, akkor csak feleslegesen felhúzod és az nem tesz jót a kapcsolatnak... mondjuk a titkolózás se.
Másodiknak: Tudom, mondani könnyű, meg semmi közöm hozzá, de én biztos kidobtam volna ha ilyet csinál.
1. Nem bízik benned, azt hiszi hazudnál neki.
2. Ő viszont a szemedbe hazudik (gondolom mikor bevallottad neki, szóba se hozta, hogy próba volt)
De semmi közöm hozzá, csak vélemény, nyilván nem ismerem a teljes szitut.
Nálunk a párom nekem nem mondja el,ha nála valaki probálkozik.De viszont én elmondom neki.
24/L
Én mindig elmondtam, ha történt ilyen. Amúgy is utálom a nyomulós pasikat. Persze, velem olyanok tették, akikkel nem vagyunk mindennapi kapcsolatban, nem is ismerjük őket (pék, buszsofőr). Egyébként ő is kicsit elhalgatott, de én ezt nem tartom rossznak. Néha úgyis elfelejti, h tudok én szexi is lenni, ez a fajta komment meg felnyitja a szemét, h mégsem ő kapta a legrosszabbat.
második válaszadó! Nem vesztél össze utána a férjeddel? Nekem nagyon rosszul esne, ha valaki így próbára tesz, nem bízik.
Nálunk a férjemnél (38 éves) próbálkoztak nők, úgy, hogy engem is ismernek és tudják, hogy tök jól megvagyunk!
Persze nyilvánvalóan én is észrevettem, mert azt nem lehet nem észrevenni egy feleségnek (főleg már 17 év után), hogyan néznek az ember férjére ... :-)
A férjem meglepődött, főleg az elsőnél és együtt beszéltük, nevettük ki a kis hülyét :-)
Második vagyok!
Először én is kiakadtam és persze kérdőre vontam. A válasz: azért akart próbára tenni, mert az előző felesége símán belement az ilyen dolgokba, amikről csak sokkal később szerzett tudomást. (Én a második felesége voltam, és az eset esküvő után pár hónappal történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!