Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Szoktatok a férjete...

Feleségek! Szoktatok a férjeteknek -úgymond- udvarolni? Illetve igénylitek-e ezt férfiak?

Figyelt kérdés
Én pár napja elmondtam a férjemnek, hogy milyen jó, mikor hazaér, és még mindig nagyon szeretem, igaz barátomnak, másik felemnek érzem, stb. Azóta olyan kedves és figyelmes, és több az ölelés, puszi is. 14 éve vagyunk együtt.
2011. ápr. 10. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönös az udvarlás. :)
2011. ápr. 10. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mindig kölcsönösnek kellene lennie! A férfiak is érző emberek,még ha nem is hiszik el ezt sokan. Nem csak a nőknek jár a kedvesség,a figyelem,hanem a férjeknek is.

30 éve vagyunk házasok.

2011. ápr. 10. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos ritkán, csak vasárnap van itthon a munkája miatt :( pedig nagyon hiányzik
2011. ápr. 10. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
én folyamatosan udvarolok neki...egyszerűen ilyen vagyok... :D ő meg soha nem udvarolt és udvarol nekem...ő meg ilyen...de ettől még tudom, hogy imád a férjem... 26/nő
2011. ápr. 10. 16:26
 5/6 yuda ***** válasza:
Mindig az kedveskedjen, aki aktuálisan jobban van lelkileg és tud adni... legközelebb lehet fordítva lesz- meg kell becsülni ezt a rövid életet, mert szűkre van szabva és szeretni, szeretve lenni :)
2011. ápr. 10. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk csak én udvarlok, vissza semmi, volr hogy rákérdeztem nem e akar ő is valamit mondani?:D szánalmas de a szeretetért is meg kell dolgozn, ez van.
2013. aug. 22. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!