Mit adhatnek karacsonyre paromnak? Ti mit adtok ferjeteknek? Ferfiak, ti minek orulnetek Karacsonyra?
34 eves, azt mondja semmi nincs amire vagyna ,(mert csak rank van szuksege van 1 10 hos pici fiunk).
Kerlek adjatok valami jo tanacsot!
Sál, sapka, zokni, óra, parfüm, kozmetikum ajándékcsomag, márkás ital, érdekes könyv, autómakett, hajómakett, elegáns-márkás töltőtoll, luxus mandzsettagomb, ha lazábban öltözik: pulóver, melegítőnadrág és/vagy felső.Ha dohányzik, akkor öngyújtó, pipaszett, hamutartó, szivar dobozzal stb stb.
Vagy beszéljétek meg hogy közösen vesztek mindannyiótok örömére egy TV-t, KV-főzőt, HIFItornyot stb stb.
Remélem tudtam kicsit segíteni.
jaj, olyan aranyos a férjed, hogy ezt mondta, büszke lehetsz rá:)
Anyu pl bortartót csináltat apunak egy asztalossal!
bár nem tudom mennyit szánsz rá!
tavaly gps-t kapott.
előtte varrónővel csináltatott új üléshuzatot az autójába, mert már nagyon oda volt!
22L
21:41 vagyok. van egy dolog, ami most nagyon menő a férfiak körében, bár én nagyon ellenzem ezt a szerkezetet:S:S
trafipax blokkló vagy mi a neve, az a lényege, hogy nem tudják lefényképezni. vagyis le tudják, csak azt írja ki a rendőröknek, hogy sikertelen mérés. valami jelet küld a trafipaxnak, ami által nem sikerül sose a mérés.
de drága dolog azt hiszem, ahhoz is össze kellene fogni valakivel
Szia!
Nekünk is 10 hós kisfiunk van és én is gondban vagyok mit adjak a férjemnek, mert ő is azt mondja, hogy meg van mindene, ami fontos :)
Tavaly készítettem neki egy utalvány gyűjteményt. Én írtam rá, hogy mikre válthatja be. Persze nálam :) Volt közte masszázs, meglepetés vacsora, fürdő, stb . meg még ami eszedbe jut, amit szívesen csinál, vagy amivel viccelődni szoktatok. Szóval az egész arról szólt, hogy örüljön :)
Nagyon nehéz ügy. Tőlem is kérdezgeti a barátnőm, de nem tudok neki mit mondani, mert azt sem tudom, hogy mennyit gondolt érte, és nem akarom költségekbe verni.
Ami tuti nem jön be az a sál, sapka, nyakkendő, nadrág, cipő, háztartási gép, illetve minden olyan ruha, amit próbálni kell. Műszaki cikket férfiaknak venni nem célszerű, mert úgyis jobban tudják, hogy melyik miben jobb és bár a nőknek két dolog totál egyformának tűnik, a férfiak óriási különbséget látnak, ráadásul szubjektív szempontok is közrejátszhatnak egy-egy típus esetén.
Talán egy pulóver, vagy egy szép bőröv, jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!