Megcsalt feleségek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Mire föl most ez a nagy szerető-piszkálás?Nincs jobb dolgotok?Inkább azon kéne törni a buksitokat,hogy mit nem tettetek meg az egyébként "tökéletes" házasságotokért,ami miatt odáig fajult a dolog,hogy a drága uratok másfelé kacsintgat/ott/?......
(És még mielőtt leqrváznátok: 35/F)
nem hinném,hogy a szeretők a gond,hanem a mentalitás.Látod a kur..vákat senki nem szidja,pedig oda is járnak pasik.
csak ők nem adják utánna elő a"jajjmindenkieztcsinálja""megafeleségtehetrólahamegcsalják"
Szóval mindenki legyen szíves elfogadni magáról azt ami.
Ne haragudj,nem értem egészen a kérdésedet.Mi az,hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is"ezt mire érted?
Véleményem szerint egy házasság 2 ember magán ügye kellene legyen.Most aki kifelé kacsintgat,mindig az a hibás,vagyis a fő hibás mindegy férfi vagy nő.És természetesen a szeretője sem különb,én most nem becézgetem,de az a véleményem az ilyen emberekről.Aki nem boldog a házasságában tehet ellene.Pl:helyre hozhatja,(mert ugye nem mindig a másikban kellene a hibát keresni,nem ártana néha önvizsgálatot tartani),vagy el lehet válni ha nem megy együtt.De megalázni a másikat azzal,hogy szeretőt tartunk mellette,aljas és undorító dolog.És nincs erre elfogadható indok.Ezeket csak a szeretők gyártják,hogy mentséget próbáljanak kreálni maguknak,de ez eléggé szánalmas.Ahol pedig gyerekek sorsa is a felelőtlen felnőttektől függ,nem ártana gondolkodni,és nem az egónak kellene győzni.
A szomszéd tehenét mindenki úgy értelmezi,ahogy akarja,nekem ez ugrott be elsőre... :)
Figyelemmel kísérem az említett kérdések alakulását is,ott sokkal nagyobb a nyüzsgés...Igaz-e hogy ha Neked szegeznek egy kérdést,akkor nem is olyan könnyű nem egyből mentséget,kifogást keresni?
Hú te soviniszta Istenférfi!
Te biztos tökéletes vagy az ágyban, izmos testű, fáradhatatlan, ritka szórakozató, elbűvölő, és intelligens. Mindig emlékszel az ünnepekre, a névnapra, a szülinapra, a gyermekeid születésnapjára, anyák napjára, nőnapra, húsvétra, karácsonyra, házassági évfordulóra. Munka után is kedves vagy, elmeséled otthon a napod, mosolyogsz, minden este végig maszírozod a feleséged munkában, gyermeknevelésben, főzésben, mosásban, vasalásban, ágyneműcserében, mese olvasásban elfáradt izmait....
Mindig illatos vagy, nem pukizol soha büdiket, mindig jó illatú és szőrtelen a tested, gyúrsz mindig a formás izmokért, és izgatóra van vágva a soha nem korpás hajad.
A feleséged sex közben az ájulásig simogatod, csak Ő a fontos számodra végig. A gardróbban mindig a helyére teszed a ruháid, nincsenek összedőlve-rendetlenkedve, a szennyes ruhád mindig a szennyestartóba teszed, és a zhoknikat is mindig kifordítod, mert a zoknifordítástól megkíméled az asszonyt. Mindig divatosan öltözködsz, és úriemberként viselkedsz táraságban. Nem bámulod a nőket az utcán, tisztelettel viselkedsz az idősebbekkel, a feleséged szüleivel, a gyermekeddel tanulsz iskola után, és az esti mesét minden nap te mondod el. Te tanítod meg beszélni, járni, viselkedni a a gyermeked. Észreveszed, hogy nem egyedüli férfi vagy a világban, és hogy más férfiak mindent oda adnának a te nem éppen sex-istennő, de mindezeket minden nap végrehajtó, családjának elkötelezett asszonyodért....És hogy a sex-istennő, mindig csábító, soha nem fáradt, és cseppet qrva szeretőből is ilyen nőt teszel pár hónap alatt, ha miatta lépsz le a sex, a bujasá, és mámor tengerébe. Te sexisten teeeeeeeeeeee!!!!
Nézz már magadba ember!!! És néha a tükörbe!!!
A válasz megírásának időpontja: ma 00:28
bocsi, de ez ilyen elvárások teszik tönkre a házasságokat.
Ja, én egy feleség vagyok, aki ezeket a dolgokat mind végig csinálja nap mint nap!
Most ment el a barátnőm, boroztunk egyet, és csaj- buliztunk egy kicsit.
A kisfiam (1 éves) alszik, a férjem tv-zett, netezett, és hagyta, hogy jól érezze magát a felesége...Mert Ő értékeli a jót, mert meg van hozzá az intelligenciája.
Nem ír hülyeségeket, nem qrváz, és boldog férfi, és férj!
Pedig nem kap minden este sztriptízt, és mer nem sexistennő lenni a felesége, ha túl fáradt hozzá...Hozzáteszem, én imádom nagyon. És soha nem volt papucs egy percig sem! Boldog vagyok vele, és Ő is vlelem. Most mondta.
Na jó éjszakát, szép álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!