Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt feleségek! Dögöljön...

Megcsalt feleségek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is?

Figyelt kérdés

Mire föl most ez a nagy szerető-piszkálás?Nincs jobb dolgotok?Inkább azon kéne törni a buksitokat,hogy mit nem tettetek meg az egyébként "tökéletes" házasságotokért,ami miatt odáig fajult a dolog,hogy a drága uratok másfelé kacsintgat/ott/?......

(És még mielőtt leqrváznátok: 35/F)

2009. nov. 10. 22:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
52%

Még mielőtt édes álomra szenderülnék, gyerünk 35 és + éves pasik lepontozni a válaszom, ha ez nem igaz!!!

Gyerünk merészen, nem kell félni, itt nem kell bevállalni az ellenkezőjét!!!

Ez egy magánvélemény, de ÉN vállalom. Ritkán írok, de ez meg érte na!!!!

2009. nov. 11. 01:08
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
Remelem,ha a feleseged agyban talalod egy masik pasival, amikor epp az uvolti,h -milyen szexisten vagy dragam!!- te odamesz az uriemberhez es gratulalsz neki a teljesitmenyeeert, h vegre kielegitve lathatod a feleseged, vagy a sarokbabujva elmelazol azon, h mit ronthattal el a hazassagotokban. Nah ebben rejlik a valasz a kerdesedre:-P
2009. nov. 11. 07:18
 13/34 anonim ***** válasza:
46%

Tisztelt férfiakat szidó nőtársaim!Nézzetek már magatokba is!

Olvasom az oldalon megjelenő kommenteket,és a tapasztalatom nem csak ezek alapján,hanem a környezetemben is:

Alig bújik ki a tojáshéjból a leányzó,már egyik pasi ágyából a másikba fekszik:mert tapasztalatokat kell gyűjtenie,ki kell élnie magát,mielőtt lehorgonyoz egyetlen férfi mellett.Ha valaki 20-25 évesen még szűz az nagyon gáz,mert nincs viszonyítási alapja,mert jó házasság csak akkor lehet,ha minden szuper az ágyban.Ez a legfontosabb,nem a szeretet,a tolerancia.

Ha végre együttélnek,jöhet a gyerek.Akkor viszont csak a gyerek a legfontosabb,a férjjel már nem kell törődni.Hiába mondaná el,hogy mi történt vele a munkahelyén,vagy beszélgetne bármiről is,a feleség nem hallgatja meg,csak a gyerekről tud beszélni.A gyerek pedig állandón bőg,ha az anyja nem dajkálgatja éjjel-nappal,mert ha sírni hagyja,akkor sérül a kis lelke.Az eredmény: egy kibírhatatlan,hisztis kölök.( Ettől pedig az anya mindig ingerült és fáradt)..és az apa sem tud éjszaka pihenni.

És a házasélet:a feleség 6 hónapos babjáa mellett alszik a gyerekszobában,vagy a gyerek fekszik közöttük.Ha a férjnek kedve támad a szexhez,akkor mondhatja a feleségnek:Drágám,menjünk a ki a fürdőszobába egy menetre!

(itt olvastam a linkek között)

Hol az intimitás?Hol az egymással törődés?A közös ágyban alvás több,mint a szex!Jő egymás mellet lefeküdni és reggel felkelni,egy jól működő házasságban.Attól még a gyereket is lehet szeretni,ha nem lóg állandóan az anya ölében.

Felhánytorgatni,hogy a feleség süt-főz,mos takarít?Azért vagytok otthon 3 évig,hogy erre is legyen időtök a gyerek mellett!Csak jól kell nevelni a gyereket,és beosztani a házimunkát.

A 70-es évek előtt csak 3-5 hónap szülési szabadság volt.Az akkori anyukák nem engedhették meg maguknak azt a luxust,hogy egész éjjel a gyerek mellett legyenek,hanem aludniuk kellett,mert másnap nem tudtak volna a munkahelyükön dolgozni.Reggel 5-6 órakor kellett kelniük,előkészíteni a nagyobb gyereknek a reggelit,tízórait,bölcsibe-oviba vinni a gyerekeket,majd ledolgozni a 8 órát.Utána bevásárolni,haza vinni az aprónépet,és elvégezni a házimunkát, amire nektek egész napotok van,neki csak néhány órája volt,még akkor is,ha a férje is segített.Mégsem lett a gyerekek lelkivilágának semmi baja,és a házasság is jól működött.Nem volt annyi válás,mint ma.

Nem csak a feleségnek vannak igényei,hanem a férjnek is.Ha rendetlen a férj,az a feleség hibája is!Már a házasság elején rendre kell szoktatni.Amíg még nagy a szerelem,akkor ez könnyen megoldható,később már nem !

Ha csak a saját igényeivel törődik egy feleség,játssza a mártírt,ha a férjnek nincs otthon kellemes,nyugodt környezet,ha a feleséget otthon mindig csak melegítőben,kócos hajjal látja,akkor ne csodálkozzatok,ha másfelé kacsintgat.

Arról már nem beszélek,hogy sok nőnek is van szeretője:Teheti,mert válás esetén a bíróság mindig a javára ítél.Viszi a gyerekeket,meg a férj jövedelmének java részét.És sok esetben még az apát is csak kéthetenként engedi a gyerekek közelébe.

Természetesen a nők soha nem hibásak,csak a férfiak.

A hímsovniszta linket írónak pedig:amit leírt,azok túlzott elvárások,és nem hiszem,hogy a férfiak többsége ilyen elvárásokat támasztana a feleségükkel szemben.

Az elvárásokat már az együttélés előtt,vagy legalábbis az elején kell tisztázni.Ha valaki felelősen akar menni a házasságba,akkor nem két hét ismeretség után költözik össze.Előbb megismerik egymás gondolkodását,természetét,csak azután költöznek össze.

Különös,hogy ezeken az oldalakon csak nők panaszkodnak:A párjuk a hibás ( saját maguk nyilván tökéletesek).

Ha véletlenül egy férjnek van panasza,azt lehurrogják.

Nem régen egy férj panaszkodott,hogy a felesége nem dolgozik,nem kell főznie sem,mert az anyós főz nekik.A férj takarít,ha nem akar mocsokban élni.A nej csak néha takarít ott,ahol a papok táncolnak, helyette egész nap a TV előtt ül.MInden ki lehurrogta a férjet,hogy a háztartás közös munka,tehát takarítson ő,vagy fogadjon takarítónőt!Könyörgöm, ez milyen felfogás?A férj dolgozzon,takarítson,tartsa el az asszonyt,hogy a nej meresztgethesse a fenekét a TV előtt?

A férfiak sem angyalok,de a nők sem.Nem ártana magunkba nézni,kedves nőtársaim.Esetleg tanácsot kérni és megfogadni,azoktól,akiknek jól működik a házasságuk.Ahol a gondokat megoldják közösen.De ehhez kell az egymás iránti szeretet és a tolerancia is:

2009. nov. 11. 07:43
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
haha...ez az utolso egy vicc:-P
2009. nov. 11. 07:48
 15/34 anonim ***** válasza:
76%
Szerető piszkálás? Csak nem egy kurafi vagy te is akit zavar hogy a feleség elő vette? Nem feltétlenül hibás mindkettő fél a házasságban ha megcsalás történik. Van olyan férfi aki nem tud parancsolni a f...-nak. Én nem a szeretőt piszkálnám, hanem a férjem ha ilyet tenne!
2009. nov. 11. 07:50
 16/34 anonim ***** válasza:
54%

Hé mindenki, Vajon miért gondolta a kérdező hogy nőnek nézik ? MERT valószínűleg NŐ :) hehe, Vagy egy olyan pasi aki olyan szánalmas, hogy csak szeretne szeretőt találni, de az se megy neki...

És tényleg igaz, hogy miért nem qrvázza le mindeni, minden válasz olyan kedves, és diszkrét hangvételű :)

Mellesleg mi itt a megválaszolandó kérdés? Ez egy eszemefuttatás, senki ne vegye magára :)

Én lehettem volna szerető is meg feleség is, de még egyik sem voltam.

2009. nov. 11. 07:51
 17/34 anonim ***** válasza:
72%

Elöre közlöm, hogy egy nö vagyok négy felnött gyerekkel és több mint 20 éves házasságban.

Nagyon furcsának tartm, hogy itt majdnem mindenki cask hözöng, szidja a férjeket meg a szeretöket, de nem gndol bele, hgy mi áll az ilyen esetek mögött. A 07:43-as nagyon szépen leirta a rossz házasságok okait, amit kihagyott, az az, hogy senki nem akar a másikhoz alkalmazkodni "alkalmazkodjon a másik" jelszóval, pedig ez egyoldalunak nem megy. Ha valaki valamit kapni akar, akkor ELÖSZÖR adnia kell, az ismert mondás szerint "adok, hogy adj".

Arról, hgy hol, miért és ki tart szeretöt lehet nagyon sokat vitatkozni, egy biztos, hogy olyan nincs, hogy jött egy borzasztó szeretö és elvitte a férjet (nem is sz´lva arról, amikor a feleségnek van szeretöje, mert azért olyan is elöfordul.

A tisztességes az lenne, hogy ha bajom van a párommal, akkor ELÖSZÖR vele beszélek (ha nem megy, mert veszekedés lesz belöle, akkor leirom neki a gondjaimat), és megpróbáljul EGYMÁSSAL tisztázni. Ha a másik nem hajlandó BESZÉLNI, akkor erösen kérdéses, hogy van-e értelme a kapcsolatnak. De akkor is ugy a becsületes, hgy ELÖSZÖR befejezem az elözö kapocslatot és csak utánna kezdek egy másikkal, nem elölegbe végigpróbálok jó pár szeretöt, hogy melyik is lenne a legjobb az ágyban. (Más kérdés, hogy attól, hogy valaki jól teljesit ott, még nem alkalmas tartós partnernek is.

Ez lenne szerintem a minimalis erkölcsi norma, sajnos csak kevesen tartják magukat ehhez.

2009. nov. 11. 08:12
 18/34 anonim ***** válasza:
58%
Én bár nem vagyok megcsalt feleség, de azért hozzászólnék. Én a leginkább azt nem értem, hogy miért fontosak az okok egy ilyen helyzetben és az, hogy mindenáron hibást keressünk. Nem teljesen mindegy, hogy ki a hibás? Engem ha a párom megcsalna, nagyívben lesz@rnám az egészet. Nagyon szeretem és biztosan fájna, de nem teljesen mindegy, hogy a nő volt e a hibás vagy a férjem? Úgyis vége lenne a házasságomnak és tenni nem tudnék semmit, így én csak megszakítanék mindkettejükkel minden kapcsolatot és elfelejteném az egészet. Szerintem a megcsalt nőket nem lehet okolni, mert én értelmes tanult ember lévén ha valami nem működne a kapcsolatomban, akkor megpróbálnám megbeszélni. Ha ez nem működne, akkor kilépnék a kapcsolatból.
2009. nov. 11. 08:27
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, hogy szerető kérdésben nem lehet általánosítani. Mindegyik eset más. Ismerek olyat, aki azért kufircol félre, mert viszi a vére, de attól függetlenül a maga módján szereti az embert, vagy az asszonyt, de ismerek olyat is, aki azért lépett félre, mert otthon nem kapta meg. Sajnos nekem is volt egy olyan korszakom, amikor bizonyos gyógyszerek miatt nem kívántam a szexet. Összeteszem a két kezem, hogy olyan férjem van, aki várt, pedig már jó ideje nem kapott meg. Aztán összeszedtem magam, és szerencsére helyreállt a szexuális életünk. De elgondolkodtam, hogy ha ez az állapotom mondjuk egy évig eltartott volna, akkor megfedtem volna-e a férjem, ha esetleg akkor mondjuk félremegy. Álszentségi ide vagy oda, azért valljuk be, hogy a szex elég fontos egy kapcsolatban. Nem működhet szerintem hosszabb távon egy kapcsolat, ha nem jó a szex. Szóval nálunk nem történt ilyen, mert időben léptem, de lehet, hogy megbocsájtottam volna neki. Más ez a félrelépés, és más az, amikor valaki szeretőt tart, és már érzelmileg is megcsalja esetleg a másikat. Azt nem viselném el.
2009. nov. 11. 11:19
 20/34 anonim ***** válasza:
37%

hú, b.szd meg kérdező, biztos te is olyan "férfi" vagy, aki egy r.hadt k.rvát d.g, mert "nemkapjamegafeleségétőlamitelvár"

húúúúú, ha itt lennél, szájba b.sználak, annyira utálom az ilyen r.hadt köcsög férfiakat, aljanépség!!!!!!!

maradtál volna kussban!

ne kerülj olyan helyzetbe, hogy az imádott feleséged megcsal, b.szd meg!

2009. nov. 11. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!