Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt feleségek! Dögöljön...

Megcsalt feleségek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is?

Figyelt kérdés

Mire föl most ez a nagy szerető-piszkálás?Nincs jobb dolgotok?Inkább azon kéne törni a buksitokat,hogy mit nem tettetek meg az egyébként "tökéletes" házasságotokért,ami miatt odáig fajult a dolog,hogy a drága uratok másfelé kacsintgat/ott/?......

(És még mielőtt leqrváznátok: 35/F)

2009. nov. 10. 22:50
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hello Mindenki!

Itt vagyok már :)

Legelőször is a 12:25-ös válaszadótól kérdezném:Neked van normális eszed amúgy?Öröm lehet egy ilyen kulturált "nő"-vel együtt élni.... Szánalmas....

Aztán:fölösleges találgatni,hogy megcsaló mocsok vagyok-e vagy sem,vagy duruzsol-e kolléganő a fülembe,egyedül vagyok,mint a kisujjam,nem kellek én senkinek :)

Mellesleg nem a kérdés kiírásának okát kellene kutatni,hanem válaszolni arra. (Akinek nem inge,nem veszi magára...)

Mindenesetre van egy-két érdekes,elgondolkodtató,értelmes válasz,ezeket külön köszönöm.A többit is,ne értsétek félre kedves hölgyeim :)

Folytassátok csak az eszmecserét,biztos sokkal többet is ki tudnátok hozni ebből a témából!Hajrá!

2009. nov. 11. 16:02
 32/34 anonim ***** válasza:
51%
a sok szitkozódó felé az lenne a kérdésem, hogy mennyivel lesz nekik jobb, ha másokat hibáztatnak? attól fog megjavulni a házasságuk vagy az életük?
2009. nov. 11. 16:15
 33/34 anonim ***** válasza:
68%

12.25-ös vagyok

nem talált, b.szd meg, férfi vagyok XD (és hogy teljes legyen a kép, 31 éves)

XDXD

látod,látod, vannak még ilyen normális férfiak is, mint én :)

2009. nov. 11. 16:43
 34/34 A kérdező kommentje:

Normális?Vitatható...

Akkor helyesbítek:öröm lehet egy ilyen kulturált "férfi"-val együtt élni.Így is szánalmasnak tartom...

2009. nov. 11. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!