Megcsalt feleségek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Mire föl most ez a nagy szerető-piszkálás?Nincs jobb dolgotok?Inkább azon kéne törni a buksitokat,hogy mit nem tettetek meg az egyébként "tökéletes" házasságotokért,ami miatt odáig fajult a dolog,hogy a drága uratok másfelé kacsintgat/ott/?......
(És még mielőtt leqrváznátok: 35/F)
Érdekes, mennyi indulatot vált ki ez a téma.
Én elvált nő vagyok, 3 felnőtt gyerekkel. Nem léptem félre soha, a volt férjem ivott, csavargott, zsarnokoskodott. Elváltunk. Nem hoztam el semmit a házasságból (még gyerektartást se!), csak a gyerekeket...akikre az apjuk többé rá se nézett.
Megismerkedtem a jelenlegi párommal, aki a második férfi az életemben. Ő jogilag nős. A "feleség" már a találkozásunk előtt 1,5 évvel kidobta a páromat az ágyából, az életéből. Főzni, mosni évek óta nem volt hajlandó. Sem a páromra, sem a közös fiukra. A párom harcolt a házasságért sokáig, aztán feladta. Közben kiderült hogy a "feleség" évek óta csalja.Megállapodtak a válásban, de nagyon nem sürgették, nem volt ok rá.
Aztán megismerkedtünk, őszintén egymásba szerettünk. A párom azonnal beszélt a "feleséggel" hogy mostmár jogilag is zárják le a dolgot, elmondta hogy társat talált és boldog velem.
Na, az asszonyka innentől kezdve nem válik. Telikürtöli a világot a megcsalt feleség összes bánatával. Hogy elhagyta a férje egy fiatalbbért(4 év!).
Mi összeköltöztünk, a párom hozta a fiát is, mert az anyja nem tartott igényt rá (19 éves a srác)
Boldogan, megértésben és szerelemben élünk, a gyereket sajátomként szeretem és gondoskodom róla, ahogy a párom is teszi az én gyerekeimmel. A srácok testvérekként szeretik és segítik egymást.
A háttérben megy a pereskedés, a sárdobálás. A megcsalt feleség vs. aljas férj színjáték. Az ok: a "feleség nem elégszik meg a vagyon felével, mindent akar. Közben a párom rákbeteg lett. Együtt csináltuk végig, egészen a gyógyulásig. Mára szerencsére ez csak rossz emlék maradt.
Azt kérdezném Tőletek kedves válaszolók, én most szerető vagyok?
kidolgoztam a belem, hogy a háztörlesztőt fizetni tudjuk
mindennap meleg kaja várta, ki volt rá mosva, takarítva
a sex-el se volt gond amíg ö egy nap többet nem akarta
nem híztam el, nem hanyagoltam el magam
próbáltam beszélgetni, megértő lenni ... ő le se szxrta
10 év után kiderült hogy évek ota a férjes-gyerekes kolleganőt dugja, aki közölte hogy neki az hogy a fél munkahelye átment rajta "életstílus"
én lennék a hibás? na, ne már ...
igenis az a büdös ribanc a hibás, aki napi 8 órát duruzsult az ex-em fülébe és a totál befolyásolható marhát teljesen meghülyitette (annyira hogy azóta a szépen ívelő karrierjét is sikerült lenulláznia)
igenis dölgöljön meg a szomszéd tehén :D
a 15.21-sel értek egyet.
ezek a kedves kolléganők nagyon tudnak duruzsolni...az én férjemnek is duruzsolt egy r.banc.
egyre inább úgy tűnik, minden férfi egyforma
15:21 vagyok
talán nem mindegyik ... a mostani elég normálisnak tünik
én azért még nem adtam fel
de senkitől nem vagyok hajlandó eltürni hogy hülyének nézzen
a kérdező meg kifejthetné miért van ezen a véleményen, érdekelne
15.30as vagyok
a kérdező?! hát mert neki is biztosan duruzsolt valami kolléganő, és most onigazolásra vár XD szánalmas....
örülök, hogy találtál magadnak normális párt:)))
az én esetem hasonló a tiedhez, már ami a duruzsolást illeti...
A válasz megírásának időpontja: ma 15:30
ha minden férfi egyforma, akkor minek válogattok? :D
15:21 vgyok
a veséje essen le annak aki képes a magánéletemet is lepontozni :D
pitiáner vagy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!