Örökbe fogadnátok cigány babát?
Kizárólag fehér babát fogadnék örökbe és nálam nem lenne kikötés, hogy szőke legyen és kék szemű. Bár már van egy fiam, aki pont ilyen ( így nem is fogadnék örökbe gyereket) de ha barna szemű és hajú lett volna se dobtam volna a kukába. Sőt magamat sem köpöm szembe a tükörben mert nem vagyok szőke és a szemem is barna....
De cigányt semmiképpen, félcigányt se. Semmilyen színes bőrűt.
Nem értem miért kell lepontozni azt aki már látott fehér terhes nőt cigizni. Szerintetek hazudik, vagy mi?? :D Az én barátnőm is (szőkésbarna, kékszemű) az első 4 hónapban cigizett, aztán letette. Nem lett semmi baja a babának...(persze erre nem lehet alapozni) de ő mesélte, hogy szomszédja is, aki szintén fehér egész terhesség alatt cigizett, és most a szoptatásnál sem tudja letenni.
Ne értsetek félre, én nem a cigányokat védem, csak elképzelésem sincs, hogy miért kell a fent említett válaszolókat lepontozni....
Nem fogadnék örökbe cigány babát. Nem vagyok fajgyűlölő, semmilyen személyes problémám nem volt még velük, sőt! Általánosban elég csúnyácska voltam, ezért a fiúk utáltak és kiközösítettek. Volt egy cigány kisfiú az osztályban és egyedül ő állt mellém. Ő volt a legudvariasabb a lányokkal. De a lényeg, hogy azért nem fogadnék örökbe cigány babát mert nem akarom kitenni az előítéleteknek, nem akarom, hogy az én gyerekem hátránnyal induljon az életben. Engem abszolút nem zavar a bőrszíne és sztem csak nevelés kérdése, hogy milyen ember válik belőle. Ha esetleg előtörne a "cigány vér" akkor is keresnék megoldást a problémára, elvinném pszichológushoz vagy ilyesmi...
Tehát egyedül MIATTATOK, nem fogadnám örökbe azt a szerencsétlen babát.
Sokan írják, hogy vér vízzé nem válik. De ne írjatok ilyet, mert ez azt jelenti, hogy a jóból sose lesz rossz! Itt meg arról van szó, hogy a rossz sose javul meg! Szóval a helyes közmondás ide: KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!
Ja, amúgy nem fogadnék örökbe cigányt soha, nem érdekel, h babaként cuki. Tiniként meg majd összeismerkedik a fajtájával, hozzájuk fog húzni úgyis. Engem meg majd meglop, kirabol, nemtom. Nevelje a cigányt a cigány!
Kikérem magamnak, hogy az én válaszomat akárki haszontalannak minősítse mikor a kérdésre válaszoltam.
Kedves válaszadók.
Nem tudom, hogy merre hogyan van, de mifelénk az emberek nem hobbiból vagy unalomból nem szeretik a cigányokat. Amelyik cigány itt él a környéken mind egytől egyig KIVÉTEL NÉLKÜL lop, csal, hazudik. Mi nem mereünk együtt elmenni a családdal sehova, mert ahol üres maradt a ház ott tényleg kipakolták. Az más kérdés, hogy én sem sokat érek ott az 50 kilómmal ha bejönnek a lakásba, de eddig még ez bevált. Ki tudja meddig, szörnyű dolgokat hallunk a híradóban is.
A házunkat évek óta hirdetjük, de senkinek nem kell érthető okokból. Mi addig nem vállalunk gyereket míg itt kell élnünk. Ha meg elköltözünk a házunkat önkényesen el fogják foglalni. Nem tudom mit tegyünk majd kiderül.
Én ezek alapján a cigány gyerekeket sem tartom "cukinak".
Lehet kövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!