Max. Mennyi gyereket fogadnátok örökbe?
Már van 3 kisfiunk (3,4,6 évesek) akiket örökbe fogadtunk és én szeretnék még gyerekeket, a feleségem viszont nem. Azt mondja, hogy ez már túl nagy felelősség, de szerintem csak a változástól fél.
Anyagi helyzetünk megengedné, hogy még 2-3 gyerkőcöt neveljünk úgy, hogy semmit nem kellene megvonni a 3 srácunktól és magunktól sem. Tegyek le erről az álmomról vagy próbálkozzak még a feleségemmel beszélni?
Ha az anyagiak engednék, akkor is maximum 4 gyereket vállalnék (örökbefogadás, saját teljesen mindegy). Oda is kell figyelni azokra a gyerekekre és felnevelni őket.
6-8 gyereknél azért ez elég nehéz, munka mellett.
A pénz nem minden.
Tudom, hogy a pénz nem minden. Persze házimunkával járnak a gyerekek. Otthon dolgozunk mindketten, a vállalkozásunkat innen irányítjuk. A gyerekekkel rengeteget tudunk folalkozni. A házimunkát közösen végezzük.
És biztos vagyok benne, hogy képesek lennénk felnevelni, 5-6 gyerkőcött is.
Amennyiben az anyagi lehetőségeim megengednék,akkor 4-5 gyermekem lenne...mindig is nagy család volt az álmom.Sajnos az anyagiak most nálunk nagyon szúkösek,még a két pircurom mellett is csak napról napra élünk...
Kérdező,és ha lenne segítsége a feleségednek? Felvennétek egy takaritőnőt,aki hetente nagytakaritást csinálna,mosna stb.? Hát ha ugy belemenne a feleséged.
én nagy családot szeretnék
ha minden körülmény engedné,örökbe fogadnék még...
legfőképpen egy inkubátorba hagyott kisbabát...
a takarítónő se rossz ötlet,de inkább olyan takarítónő legyen,aki egyben bejárónő,hogy kap nálatok külön szobát...mint egy nagymama aki ott él a családoddal
ez lenne szerintem a legjobb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!