Fogadnátok örökbe gyereket, annak ellenére, hogy lehetne sajátotok is?
nem.
kivéve akkor, ha a páromnak nem lehetne, tehát vele közös gyerekünk nem lehetne, akkor igen.
bár mérlegelném az életkoromat is.
ha pl. még csak 25 lennék, mikor kiderül, hogy nem lehet közös baba, akkor elhagynám, bármennyire is szeretem.
Igen,természetesen.Mivel engem is örökbe fogadtak,jól tudom,hogy milyen felelősséggel jár ez.Fontos tényező,hogy a gyereket korán,babakorában kell örökbe fogadni,ugyanis,ha nem így történik,nem tudja felemészteni majd az állami nevelés közti különbséget,sem azt,hogy neki nem vérszerinti szülei vannak és szinte idegenek nevelik.
15/L
IGEN
Van saját gyerekünk, de mivel nagyon szeretnénk kistesót szóba került az örökbefogadás. Nekem nem lehet több babám, de emiatt nem foszthatjuk meg a sajátunkat a testvértől az örökbefogadottat pedig egy jó gyerekkortól.
Igen.
Attól még, hogy van sajátom, ott egy csomó gyerek Magyarországon, aki csak arra vágyik, hogy legyen egy otthona, szülei és szeressék. Ha anyagilag megtehetem, miért ne szerethetnénk pont mi egyet-kettőt közülük? Egy egész világot adni valakinek - gyönyörű.
Sőt, szerintem nagyon megbecsülendő, amikor valaki örökbefogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!