Ezért fogadnátok el pénzt? Ha igen mennyit?
Sógornőm munkát kapott külföldön, egy hónapra szól, és az apa sem dolgozik a városban. Arra kért, hogy ezidőre nem költöznék hozzájuk (más városban élek), hogy ne legyen egyedül a tizenéves lánya. Fiatal vagyok, nincs családom, így megtehetem. Annyi a gond, hogy egyetemre járok, az pedig másik városban van, így néha ingáznom kell, de ez ugyanígy lenne ha otthonról mennék, szóval nem oszt nem szoroz. Ő fizetni akar a "munkámért", merthogy nem vagyok otthon, náluk végzem a házimunkát stb. Én nem akartam pénzt elfogadni, mert mégiscsak egy szívesség, és a sógornőm is. Meg aztán nem munka az egész, inkább új helyzet, szórakozás. Ő mindenképpen fizetni akar érte, mert szerinte egy hét még lehet szívesség, de egy hónap azért mégis más. Meg amúgyis csak törné a fejét azon, hogy mivel hálálja meg, mit vegyen ajándékba érte stb. Meg hogy nekem is jól jön a pénz.
Nem tudom mit csináljak. Ti elfogadnátok ezért pénzt? Ha igen, akkor mennyit?
Mennyire vagy rászorulva a pénzre? Mert, ha nem olyan vészes az anyagi helyzeted, akkor én a helyedben mondanám neki, hogy hozzon akkor, ha ennyire akar valami meglepit nekem külföldről.
Ha viszont jól jönne neked a pénz, akkor én a helyedben rákérdeznék, hogy ő mennyire gondolt. Egy heti 10-es szerintem még nem pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!