Szerintetek ezért jogos szüleim haragja?
Minden csoda 3 napig tart! Majd megbékélnek.
Elvégre Neked önálló családod van: férj, gyerekek. Elsődlegesen ha velük együtt bármiben döntetek, együtt döntöttetek, ahogy írtad, a 10 éves szekrénysor és kanapé selejtezés.
2évvel vagyok idősebb nálad.Mi is külön élünk a saját házunkban.Nálunk is van unoka,és mi is felújításba kezdtünk,és bizony bútorokat cseréltünk le.De én már évek óta nem kérem ki a szüleim tanácsát vagy engedélyét,és ők évek óta nem szólnak bele az életembe.
Nem is értem,hogy ennyi idősen ezt miért nem tudtad még elérni? Vagy mi jogosítja fel a szüleidet,hogy egy felnőtt különálló személyt még dróton akarjanak rángatni??
Megsértődtek??Akkor tehetnek neked egy szívességet..
Az ok, hogy félti a gyerekét (anyum is féltett amikor szerinte felelőtlenül szórtuk a pénzt) na de hogy el sem megy? Szerintem ez nem normális dolog. 36 éves felnőtt nőről van szó, csak el tudja már dönteni, hogy van-e pénzük lecserélni a szekrénysort avagy nem.
Mondjuk ha a szülőktől kérnek kölcsön állandóan az más lenne, de nem tudom, hogy itt van-e ilyesmiről szó.
Szóval én úgy érzem, hogy túlzás a szülők részéről, nem beszélve, hogy vannak már unokák is. nekik majd mit fognak mondani, hogy nem jön a nagyin, mert megsértődött a felújítás miatt?
A szuleid mar nelkuloztek talan, es masfajta nevelesben reszesultek, hiszen a szulei mar egy vilaghaborut megeltek, igy a gyermekeiket is arra neveltek, hogy takarekoskodjanak, mivel johetnek nehezebb idoszakok is, amikor jol jon a felre tett penz pl.
Ezt pl. az edesanyam mindig mondta, es erre hivatkozott, hogy a haboru idejen...
Inkabb aggodnak a szuleid, es azt akarjak, hogy te is takarekoskodj, hiszen soha nem tudod, hogy mikor kerulsz nehez helyzetbe, de nem hinnem, hogy irigyek lennenek.
Biztos megfognak bekelni, de ehhez ido kell, hiszen nehezen fogadjak el, hogy onmagad dontesz, es mar nem tudnak befolyasolni, iranyitani, ez pedig az Ok hibajuk, nem a tied, mivel ez a te eleted, a te otthonod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!