Szerintetek ezért jogos szüleim haragja?
Sajnos irigyek. Nekem apám van így. Soha nem dícsér meg semmit, csak kritizál. Soha semmit nem adott, elvált anyámtol. Van egy 9 hos kislányunk, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor látta apám. De a nagyszuleimhez majdnem napi szinten jon (nem messze laknak tolunk). Mindég azt hajtja, hogy ilyen felujítás, olyan ablak csere..... és panaszkojdnak, hogy soha sincs pénzuk.
Amit tudunk a házba fektetjuk és a kicsire koltjuk. Mindketten dolgozunk a férjemmel.
Én is érzek egy ilyen kis savanyú a szőlő jellegű érzést ebben a megmozdulásban. Bizony-bizony, nem lett volna talán akkora balhé, ha felajánlod nekik a kidobott bútort.
Egyébként pedig nincs igazuk, a te lakásod, a te családod - ha nekik nem került pénzbe akkor nem szóljanak bele!
Szerintem egy szülőnek az lenne a dolga, h támogassa a gyerekét. Ez, h nem megy át hozzátok szomorú.
De nem kell vele foglalkozni.
De már nem lepődök meg semmin. én 23 hetes terhesen egy anya-lánya finomabb összekapás után megkaptam, hogy soha többé nem akarnak látni engem. Azóta sem beszéltünk.
Sajnos nem minden szülő fogja fel, mit mond!
De te ezen ne törd magad. Inkább foglalkozz a családoddal és legyél boldog.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!