Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért fogadnátok el pénzt? Ha...

Ezért fogadnátok el pénzt? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

Sógornőm munkát kapott külföldön, egy hónapra szól, és az apa sem dolgozik a városban. Arra kért, hogy ezidőre nem költöznék hozzájuk (más városban élek), hogy ne legyen egyedül a tizenéves lánya. Fiatal vagyok, nincs családom, így megtehetem. Annyi a gond, hogy egyetemre járok, az pedig másik városban van, így néha ingáznom kell, de ez ugyanígy lenne ha otthonról mennék, szóval nem oszt nem szoroz. Ő fizetni akar a "munkámért", merthogy nem vagyok otthon, náluk végzem a házimunkát stb. Én nem akartam pénzt elfogadni, mert mégiscsak egy szívesség, és a sógornőm is. Meg aztán nem munka az egész, inkább új helyzet, szórakozás. Ő mindenképpen fizetni akar érte, mert szerinte egy hét még lehet szívesség, de egy hónap azért mégis más. Meg amúgyis csak törné a fejét azon, hogy mivel hálálja meg, mit vegyen ajándékba érte stb. Meg hogy nekem is jól jön a pénz.

Nem tudom mit csináljak. Ti elfogadnátok ezért pénzt? Ha igen, akkor mennyit?

2011. szept. 12. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elfogadnám. Nem azért,mert csóró vagyok,szerencsére jó az anyagi helyzetem /kopp-kopp/,de azért nem kis dolog ingázni ill. egy másik család háztartását vezetni + a tizenéves gyerkőcre is vigyázni. Persze azért hozzá tenném,hogy ne essen túlzásokba,reális összeget fizessen. Én a kutyámat bíztam rá a mellettem élő kislányra úgy,hogy heti 3 délután náluk volt és + egy nap elvitte sétálni. Heti 1500ftot adtam neki érte,bár ez neki is szórakozás volt,mert szereti az állatokat,neki meg nem vesznek a szülei.
2011. szept. 12. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Elfogadnék, mert mennyivel másabb, mint bejárónőnek lenni egy háznál? annyi, hogy benned jobban megbízik, hisz valamennyire családtag vagy.

Bízd rá, mennyit ad. ha külföldre megy dolgozni, elég jól megfizetik majd, megengedheti azt a pénzt, amit neked fog adni.

2011. szept. 12. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Akkor fogadnék el pénzt, ha

- szükségem lenne rá, ő meg "jól el lenne eresztve"

- ha ez a részemől szivesség lenne

az ár is ennek a kettőnek a függvénye, de heti 5-10 ezer között lenne.

2011. szept. 12. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
ha szeretne adni és meg is teheti mert jól keres külföldön akkor elfogadnám.
2011. szept. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!