Fogadnátok örökbe gyereket, annak ellenére, hogy lehetne sajátotok is?
16:14
figyelj, én nem tudok olyan nagyon kötődni egy férfihez, hogy ne lennék képes erre a lépésre.
inkább a saját gyereket választanám.
persze ha beleegyezne abba, hogy egy idegen férfitól legyen gyerekünk, vagyis spermadonortól, akkor nem hagynám ott!
szerintem nem oltottalak le,de mindegy,ahogy érzed...
"kívánom,hogy egyszer ezt te is átéld és tapasztald..."
17:40
Nem kell mindezért sajnálni, én így is jól érzem magam, de köszi amúgy a jókívánságot.
Átéltem már, voltam igazán szerelmes, na, az tényleg olyan fiatalkori szerelem volt, akiért mindent megtettem volna, ő volt nekem a világ, csak ő számított. Szinte tőle függtem érzelmileg.
De ma már nem vagyok olyan ragaszkodó, mint régen. Ahogy érettebb lettem, függetlenebbé, szabadabb lelkűvé váltam. Nem tudnék már úgy "ráakaszkodni" senkire, az már nem én lennék. Nem vagyok az a szerelmes típus.
Általában sokaknál így van ez, ahogy idősebb lesz, már nem kötődik, ragaszkodik foggal-körömmel a következő kapcsolataiban, de ennek ellenére nagyon szereti az illetőt, csak más szerelemmel, ami nyugodtabb, nem olyan szenvedélyes, hogy "mindent odadobok érted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!