Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadnátok örökbe gyereket,...

Fogadnátok örökbe gyereket, annak ellenére, hogy lehetne sajátotok is?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

16:14

figyelj, én nem tudok olyan nagyon kötődni egy férfihez, hogy ne lennék képes erre a lépésre.

inkább a saját gyereket választanám.

persze ha beleegyezne abba, hogy egy idegen férfitól legyen gyerekünk, vagyis spermadonortól, akkor nem hagynám ott!

2011. jún. 20. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor te nem ismered a szerelem érzését,sajnállak ezért...én csak annak vagyok hajlandó gyereket szülni,akibe szerelmes vagyok és ez a párom...
2011. jún. 20. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
...akiért tűzbe tenném a kezem,erős kötelék van köztünk,kívánom,hogy egyszer ezt te is átéld és tapasztald...
2011. jún. 20. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
17:40: minden ember mas, ezert nem kell leoltani a masik hozzaszolot. O maskepp eli meg a dolgokat. Mi a gond ezzel? Nem vagyunk egyformak, epp ettol szep az elet, nem?
2011. jún. 20. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem oltottalak le,de mindegy,ahogy érzed...

"kívánom,hogy egyszer ezt te is átéld és tapasztald..."

2011. jún. 20. 17:56
 16/16 anonim ***** válasza:

17:40

Nem kell mindezért sajnálni, én így is jól érzem magam, de köszi amúgy a jókívánságot.

Átéltem már, voltam igazán szerelmes, na, az tényleg olyan fiatalkori szerelem volt, akiért mindent megtettem volna, ő volt nekem a világ, csak ő számított. Szinte tőle függtem érzelmileg.

De ma már nem vagyok olyan ragaszkodó, mint régen. Ahogy érettebb lettem, függetlenebbé, szabadabb lelkűvé váltam. Nem tudnék már úgy "ráakaszkodni" senkire, az már nem én lennék. Nem vagyok az a szerelmes típus.

Általában sokaknál így van ez, ahogy idősebb lesz, már nem kötődik, ragaszkodik foggal-körömmel a következő kapcsolataiban, de ennek ellenére nagyon szereti az illetőt, csak más szerelemmel, ami nyugodtabb, nem olyan szenvedélyes, hogy "mindent odadobok érted".

2011. jún. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!