Anyukák, Apukák! Van olyan "pótgyereketek", akit úgy szerettek, mintha a sajátotok volna?
Tehát olyan ismerősötök, család barátja, akit úgy szerettek, mintha a gyereketek volna.
Személyes történetem, hogy van egy kis apahiányom, és most van egy ember az életemben, aki azt mondta ő is úgy szeret, mintha a lánya volnék. Ennek nagyon örültem! Ugyanakkor elgondolkodtam rajta, hogy akinek vannak saját gyerekei, egyáltalán van szüksége még egyre? Mármint nyomába érhet az a szeretet, amit irántam érez, az igazi lánya iránt érzett szeretettel?
Nincs. Képtelen vagyok bárki más gyerekéhez úgy hozzáállni, mint a sajátomhoz.
Persze attól más gondolhatja másképp.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kb. egy éve ismerem, én 19 vagyok ő 54. Mondjuk arra gondoltam, hogy mi van, ha csak kedvel, és ezt azért mondta, mert tudja, hogy én apukaként tekintek rá, és hagy örüljek..
És az nem lehetséges, hogy valaki már nincs olyan viszonyban a felnőtt gyerekeivel, viszont más gyereke korú emberrel közel kerülnek egymáshoz?
Én 24 éves vagyok, már nem lakom otthon csak hétvégéken járok haza. Van a szomszédban egy 11 éves lány, akivel senki sem törődik otthon. Az apja iszik,rokkantnyugdíjas, az anyja éjjel-nappal dolgozik. Ezért a kislány sokat van nálunk kiskora óta és apám tök úgy kezeli, mintha az unokája lenne (apa 56 éves). Sztem apunak kicsit olyan mintha engem pótolna vele,régebben volt amikor kicsit féltékeny is voltam, rékérdeztem otthon, apum erre azt mondta h engem szeret a legjobban a világon és mivel a kislánynak rossz gyerekkora van, törődni akar vele.
Érettebben belegondolva már én is azt mondom, hogy egy szülő a saját gyerekét szereti a legjobban, csak vannak olyanok akik szeretnek segíteni másoknak is, gondoskodni másokról és sztem ez tök jó.
24/L
08:03-as, köszönöm ezt a történetet!:-) Az biztos, hogy nem lehet valami jó, ha az ember apukája más gyereket nagyon istápol.:-/
Megértem a válaszolók többségét, hogy nem valószínű, hogy az ember más gyereket is úgy szeret, mint a sajátját, de akkor vajon miért dobálóznak mások ekkora szavakkal? Azért "szeret segíteni másokon" címen se túl jó hitegetni a másikat.:-/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!