Hogy fogadnátok ezt? Mit éreznél, ha ezt mondaná?
Tegnap beszélgettünk párommal a családról a viszonyokról,hozzáállásokról.Egy idő után szóba került a mi kapcsolatunk is!Azt mondta nekem,hogy ő fel van arra készülve,hogy mivel én vagyok 10 évvel fiatalabb nála,egyszer el fogom hagyni.5éve vagyunk együtt és van egy 1 éves lányunk és tervezünk még egyet.Nagyon szeretem és ő is engem,de ez a mondata úgy szíven ütött!Csak annyit bírtam neki mondani,hogy "Olyan pozitívan állsz a dolgokhoz!" Azt mondta,hogy erre már felkészült,mintsem egyszer meglepetésként érje!ÉS hogy csak miértünk él,mert másért már nem érdemes!
Szerintetek csak túlreagálom?Vagy esetleg kezd magába fordulni,hogy ilyeneket mond?
Tudjátok eddig se álltunk fényesen,de gond nem volt.Most meg egyre lejjebb kell adni az életszínvonalunkat.Érzem rajta,hogy ez is bántja és az is,hogy én is tennék valamit azért hogy jobb legyen nekünk,de nem tudok!De emiatt sose hagynám el.Sőt!Nem vagyok az a tipikus probléma kerülő ember,aki minden nehézség elől inkább menne.És ezt a páromról se tudom elképzelni!
Értem én a reakcióját,hisz 10 év az 10 év!Anyukám és apukám között 8 év volt,de anyukám volt az idősebb.Apám lépett le.Páromnak is volt egy sokkal idősebb barátnője,aki talán az anyukája is lehetett volna.ő az aki a belső értékeket nézi és nem a külsőségekkel foglalkozik.
De remélem ez csak egy pillanatnyi "elgyengülés" volt! :)
A kirándulás...remélem idén sikeresebb lesz a noszogatás! :D
Vettem karácsonyra neki egy lábmasszírozót,amit idáig 1x használt.Azt mondta,hogy jobban szereti,ha én masszírozom.Hízelgő,csak nem mindig jön össze!
Na,jól van nem nyafogok annyit! :D
azért ezt még tisztázzuk itthon,ha még egyszer szóba hozza! :D
"mindig mondja, hogy úgyis találok majd mást, és el fogom hagyni"
Na,ezt már én is hallottam.De mondtam neki én is,hogy felesleges.Na meg kivel?Ki se mozdulok itthonról szinte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!