Mit éreznél / hogyan kezelnéd a helyzetet?
A jó megoldás: Megkérdezném, hogy miért nem? Mi nem tetszik, tudunk e változtatni stb. Szóval csak diplomatikusan.
De ha felkapnám a vizet valószínű én is a fejéhez vágnék valami osztást és lelépnék partyzni amíg kitart a pénzem:) Ez a rossz megoldás.
Hány éves vagy?
ha elmúltam 18, költöznék, azonnal. Na jó, először munkát keresnék.
Ha nem vagyok még 18, akkor megnézném-megbeszélném a nagyszüleimnél a lehetőségeket. Ha a szüleim elváltak, akkor a másik szülőhöz próbálnék költözni, ha "fogadóképes" és akar is engem. (ha nem, az külön fejezet mondjuk)
Ha egyik verzió sem kivitelezhető, akkor csak simán készitenék egy felvételt arról, amikor ezt mondja, és kiraknám a youtube-ra, a facebookra, az iwiw-re, meg mindenhová.
Észbekapna.
Ha haragból,vita hevében mondta,akkor azonkivül hogy bántana,nem igazán törödnék vele.
Ha normálisan mondaná,akkor akkor nem keresném,majd keress ha akar.Valszeg nagyon mélyen érintene a dolog,és el gondolkodnék
okot nem adtam rá, hogy ne szeressen ezt ő is alátámasztja.
Elmúltam 18, de iskolába járok.
Elköltözni sajnos nem tudok még, nagyszülőkhöz sem.
komolyan mondta és komolyan gondolta
Okot adni? Egy szülő feltétel nélkül szereti a gyerekét.
Amint lehet, költözz el.
Én azért nehezen hiszem azt el, hogy valóban nem szeret.
Régebben is mondta? Milyen a kapcsolatotok?
Azért mert mondta, nem biztos, hogy úgy is van. Nem lehet, hogy csak valami vita, nézeteltérés volt köztetek, ami ebben a korban elég gyakori?
régebben nem volt szó ilyenről, de azt sem mondta soha, hogy szeret..
Nem a "kamaszkor" itt a baj, nem voltam/vagyok "rossz kamasz" bulizni sem járok, nem vagy gyerekeszű, vagy hasonló ilyesmi (ezt ő is alátámasztja).
Hogy milyen a kapcsolatunk? mivel sokszor csinálja ezt, ha épp olyan a kedve akár milyen picike dologért leüvölt és jön a: "sz@@rházi bu______nkó, majd jól pofán váglak" szövege..
Ha nincs éppen ilyen kedve akkor viszonylag elvagyunk de nem tartózkodunk sokat a házon belül sem egy helyen.
én általában ha otthon vagyok a szobámban vagyok a magam kis világában, mert így úgy érzem sok vitát kikerülhetek.
Nagy nézeteltéréseink nincsenek, és mások szerint sem az én kamaszkorom ezeknek a problémáknak az okozója, sőt nem is igazán én......(nem vagyok tökéletes, de nem is érdemlem ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!