Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezelnéd ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnéd ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Igazából nem tom melyik témába kéne rakni,ha nem ide akkor szóltok.Szóval:Fiú vagyok.A suli nekem a lakásomtól 1 órára van.11.-es vok gimnáziumi értelemben ez a 3.évem.Tegnap előtt-előtt észrevettem hogy új osztálytársunk(lány:nem tetszik nekem egyáltalán)szintén arra jár amerre én.Odaköszöntem eldumátunk.Másnap ugyanez,majd mielőtt leszállt a vonatról azt mondta,hogy jól eldumáltunk,de nincs nála semmi esélyem.Én úgy néztem mint bárány az újkapura persze.Nem is érzek iránta semmit,mi a f*szt szórakozik.Azóta lenéz a suliban,hozzám se szól,a barátnői azzal szivatnak,hogy én meg ő de jó vicc.Mit tegyek?
2009. szept. 24. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
ez egy jó nagy ribi ne törődj vele! dumáltok, erre kijelenti, hogy igazából be se jössz neki... jézusom, mint az oviban, komolyan
2009. szept. 24. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
huje **csa szerintem kozold mindenkivel hogy nem birod s nemis birtad...a csaj igen nagykepu kis rribi.....
2009. szept. 24. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem simán ne foglalkozz vele, ha elkezdesz tiltakozni csak annál gyanúsabb lesz mindenkinek. de ez komolyan olyan, mint az oviban. beszélgetni se lehet csak úgy minden hátsó szándék nélkül?
2009. szept. 24. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

jézusom h lehet valaki ennyire bun*ó par*sz*???

sztem ne törődj vele!!!!!!tudom h nehéz az ilyennel nem törődni de próbáld meg

2009. szept. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!