Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnéd a következő helyzetet?
Figyelt kérdés
Jóban vagy valakivel,aki hirtelen teljesen megváltozik irányodban,rideg lesz és bunkó,és egyszer csak belekerülsz a ,,se barát,se ellenség,csak egy ember a sok közül" kategóriába.Én elég nehezen tudom megemészteni,mert iszonyúan rosszul esik.S végig úgy éreztem,megvan az a bizonyos szikra.S még sincs meg,csak azt gondoltam,azt hittem,vagy csak hülye vagyok.Hogyan lehet ezt kezelni?2010. szept. 18. 13:06
1/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú az a "jóban levés".
2/8 anonim válasza:
Te férfi vagy ugye?
Te tekintesz a nőre, mint főnyereményre. Gondolkozz úgy, hogy te vagy a fő nyeremény, és ha csajnak adsz esélyt, hogy megismerjen. Ne te legyél az ő világában, hanem ő a tiédben, mert a saját életedben te vagy a főszereplő. Ha nem akar, akkor sose tudja megtudni, milyen faxa csávó vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Jóban lenni jelen esetben azt takarja,hogy két ember szimpatizál,külsőleg és belsőleg tetszik egymásnak,vannak beszélgetések,hülyülések és flört.Aztán utána valamiért minden megváltozik.Talán mert kezd komolyabbra fordulni a dolog,és a másik menekülőre fogja.
2010. szept. 18. 13:13
4/8 anonim válasza:
Miért lett rideg?
Lehet rosszul esett valami neki..Kérdezz rá mi a baja...
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt most nagyon benézted... :-)Szerinted egy férfi rágódik ilyeneken?Nem olyan sűrűn lelkiznek,mint mi,nők.
2010. szept. 18. 13:15
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem saját maga sem tudja,mi a baja.Mondjuk van egy sejtésem:menekül.Az érzések elől.Konkrétan tudom,hogy berakott a ,,se kutyám,se macskám nem vagy" mappába.
2010. szept. 18. 13:17
7/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?!!!
Amúgy lehet hogy csak túl jó csaj vagy ő meg kicsit szégyenlős,félénk még ha nincs oka rá akkor is!!!
8/8 anonim válasza:
Nem hagynám békén, amíg nem kapok egy normális magyarázatot. Ha kapok, tiszteletben tartom a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!