Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltátok volna le a következő helyzetet?
Gondolom a bnőd csak annyit mondott, hogy ugyan, semmi sem történt, mit vagy féltékeny.
Én azt mondom, az ilyet jobb minél előbb lapátra tenni.
21/L
Lehet én vagyok régimódi, de szerintem ha valaki kapcsolatban van, az egyáltalán ne flörtöljön!
És a helyedben hogy reagáltam volna le? Hát, nem tudom, ismerni kéne sok mellékkörülményt. Ha nagyon ideges vagyok, akkor beverem a srác fejét. Ott nyíltan flörtölget a nőm mellett? Ritka nagy parasztság. Azzal meg ne törődj, hogy ez a bizalmatlanság jele a barátnőd felé, mert erre azt mondom: az hogy a jelenlétedben flörtöl az meg a pofátlanság jele.
Az meg nem igaz, hogy attól, hogy előtted csinálja, tuti nem csal meg! Ennek ne higyj! Ugyanis a nők többségében van egy fura perverzió, hogy ez izgalmasabbá teszi nekik a dolgot, szeretnek dicsekedni egy kicsit - vagyis attól, hogy az orrod előtt folyik, még egyáltalán nem kizárt, hogy nem lesz folytatása.
Én nagyon kiakadtam volna a helyedben.
És amilyen idegbeteg típus vagyok, én már szerintem dobtam is volna a nőt. Mi az hogy az orrom előtt másokkal flörtölget? Meg mi az, hogy egy kapcsolatban egyáltalán flörtölget? Ez nagyon nem normális. És nagyfokú tiszteletlenség veled szemben az ő részéről. Én ezt nem tudnám lenyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!